Rabu, Ogos 20, 2003

Again, give a big clap to Miss NaemSeno! Time kasih utk wajah baru ini! Love ya bebeh!
huh esok exam business communication!! giler aa lagi 5 chapter nk study!! giler!! esok nak kena kah ponteng kelas Audit&Investigation? (kata Ull, "kalau asyik ponteng jek fg, baik berhenti blaja jek" ha ha pedih pedih. but true beb! boleh berhenti blaja, kalo ada org ready nak support idop aku sampai mati--->kalo bukan dia yg nak buat aku mati, mcm dlm movie byk je kan laki bunuh bini, bini bunuh laki...doalah laki aku nanti bukan jenis bunuh org, mkn org dan sebagainya. Aminnn...
Sorry meraban. tension kot. apa-apapun (fave word Azizi) aku nak sambung study. Thanks again nekmah!

Tiada ulasan:

Happiness Is The Truth

Been a while since I felt so deliriously happy to the point that I fell like telling the whole world how I feel, and why. But, having been...