Ahad, Ogos 31, 2003


all these 3 gorgeous guys made my life complete (well at least for now, at this present)

I finally, finally, get to meet them and see them perform live in front of my eyes! Not only them, ada juga Burn, Nana (Nana in da' house!!) and Rosma. Previously aku ada citer pasal jumpa Azizi n Sahri kan? Yang masa tuh mmg aku keluar nak shopping, kebetulan ada show Celcom, jemput pelajar AF. So TERjumpa la Azizi n Sahri. But the day after that, as aku n Faie cruising the streets of Bangi, Faie berkata "Entah2 mlm ni, Vince dgn Khai pulak kat Lot10". Dengar je ayat awek tu, aku pandang dia, dia pandang aku...terus arah tujuan diubah...Lot10 bebeh!!! (Sorry Lara, I know, I know I should have told you first...sorry beb! Ko dah tgk time final AF, kali ni kasi can aku aa?)

Thank God pemergian aku ke Lot 10 tak sia2...start Rosma and then, ehh...who's there sitting beside the stage? That's Nana, and Burn (mmg nampak rapat gile aa diorg nih) and...VINCE! KHAI! ADI! Ohh...felt like I just died n went to heaven ha ha ha So first Rosma sang Bunga2 Cinta then Vince's turn to sing Tak Sanggup Kehilanganmu. Then Rosma balik nyanyi lagu Tragedi Buah Epal. Vince come back to the stage dgn 3 stooges, heh...Burn, Adi n Khai of course jadi backup singer utk lagu Belaian Jiwa (yang pasti jiwa aku mmg terbelai-belai aa) and they all end their show with Menuju Puncak.
Highlight of the show? For me...mestilah time before going to the stage to sing, (aku duduk kat tepi stage) Khai pusing pandang aku and...senyum...and...lambai! ha ha And the Adi pulak...ha ha ha HOW SWEET!!! @-->--- Flower for Khai n Adi (Kes aku cinta kau dan dia). Lagi yang best tak perasan masa dok layan jiwang lagu Tak Sanggup Kehilanganmu, there's one lady gak henjut2 ikut rentak lagu sebelah aku n Faie. Tgk2 dia, bertukar2 senyuman and then...eh, mcm familiar pulak pompuan ni...Mak Vince!!! Time2 tu gak terasa nak cium tangan bakal mak mertua...kan MAKcik? hu~hu~hu~

Lupe Pak Mie kerja celcom. Dia ada semalam. Damn aku buduh tak bwk camera kalau tak mmg banyak la gambo bebudak AF dah dapat coz mmg Pak Mie was inside kat backstage. Lesson to learn: Bawak la kamera ke mana2 pun anda hendak pergi coz you'll never know who you'll met, what you'll see.

As for now, I'm going to continue thinking of these 3 gorgeous guys. Btw, sape nak bwk aku gi KLCC esok jumpa diorg? Bawak la aku weh...bawakla...

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...