Jumaat, Ogos 29, 2003

Dah abis tgk Marmalade Boy. Oh...citer ni pun ambil dr Manga juga, patut cam weird. Komen aku? If it wasn't for the everlicious Ken Zhu and 2 other not so bad looking characters in the series that made it well, bearable to watch...citer tu tersangat la bosannya, tak logik pun ada but heck, as long as the viewers are happy kot? That guy yang suka heroin tu, what's his name...Yin Tai, he's cute, he reminds me of a guy I knew out of friendster. Ha...presiden MPP tu pun comel seh, San Lun Wu Shi, kan? A bit gayish I must say, but still...sape setuju dgn aku, gay mmg selalunya cute? Kan? Kan? Rugi la weh kalo lelaki cute jadi gay, abis tuh takkan pompuan2 nak jadi lesbian lak? Arghhh....

Ha ha...sebagai peminat setia AF (aku takkan la letak nama anak Md. Afundi, Siti Nur Afundi mungkin gak ;p) Aku sangat gumbira telah melihat Sahri n Azizi perform live tadi kat Lot 10 (Saya suke tu...nyanyi sama-sama Azizi ok? "Umpanku habisss...") Sedap gile aa sore diorg! En. Bahar pon ada tadik. Ahh...bile aa aku nak jumpa Vince n Khai plak? Meh la sama2 doakan aku jumpa Vince n Khai...Aminnn!!! :)

Nak tido aaaa...nak mimpi Shinkai gak, tak aci JIra jek mimpi dia. kang aku repot poji kang!

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...