Jumaat, Ogos 15, 2003

hek eleh...kecoh2 je kata bulan 8 adalah bulan kepokaian aku di mana, kononnya...Gigi, Padi n ELEMENT (dan ELEMENT tuh!) akan manggung di Malaysia. Mana beb? Ni dah berapa hari bulan? Tak pasal-pasal sekarang duit untuk sume konser2 tuh aku dah pakai beli perfume baru...ehehhh...nanti aa kumpul balik duit for konser2 (Abang, free cannot ka?)
"lihatlah padaku, ku hanya insan biasa...seperti dirimu juaa..." (Tak Sanggup Kehilanganmu) Damnnnnn right vincent! Wahh...kamu insan biasa, saya pun insan biasa. Lihatlah, banyak kan persamaan antara kita? I gotta stop b4 this gets annoying. Can't help it, sepanjang hari tengok AF@17, tengok muka budak2 AF je maka aku terasa macam nak cakap...Vote for Farina!!! Farina in da' house!!! AFUNDI Farina~na~na~na~
Anyway...got this lyric of Dambaan Pilu, courtesy of its lyricist himself, Mr. Mohariz Yaakub. Sape yg tak tahu lagi pasal AF, (rugi wehhh sape tak kena demam AF, rugi kan Lara? kan Aiie?) this song was sang by Khai masa final AF. According to Mohariz, mmg it is inspired by Khai n his relationship with Rosma. (Apa-apapun, aku tetap yakin, khai n rosma takde pape aaa...mana ada chemistry pon!)

Dambaan Pilu (KHAI)

Inikah yang harus ku terima
Dedaunan layu berguguran jatuh disisi ku
Adakah ruang walau bermesra untuk kali ini
Bersamamu ohh

Biarlah hanya ku menatap
Wajah mu nan indah
Lepas kerinduan ini

Hanya kasih milik berdua
Dambaan ku pilu
Perpisahan yang berlaku

Hanya sayu diriku kehilangan mu kini
Andainya masa menentukan
Moga saat itu kau hadir hanya untuk ku

Satu yang ku pinta
Buat mu kali terakhir
Sekiranya diri ku masih dalam hati mu

Renunglah kembali
Jika ku masih di sini
Biar bersemadi
Oh kasihmu ini yang tiada pengganti

Lagu : Adnan Abu Hassan
Lirik : Mohariz Yaakup

Iskhh...ikshh...sob, sob...

Ok beb, aku ciao dulu. Going back to Uniten, tmrw and the day after ada pesta konvo. Aku kan...ehem...ajk...ehem...*cough* PPI *cough* (har~har~har~ yeah i don't believe it too, more than you guys ok!) maka kena la buat kerja2 sket. For the first time, gonna drive my new green car. Bosannya...nak bawak Vitara Vince, can aaa? Can laa...

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...