Khamis, Ogos 14, 2003

WEV1053 Dalam Kenangan
paid my last respect to my very first car. last respect as in...gave it a good wash this evening. gonna miss you like hell, my dearest WEV1053. may your next owner treat you better than I did. well at least, harap2 dia boleh tukar tayar sendiri ;p
dlm kesempatan ini nak say thanks to those people yang pernah bersusah payah selama ni kerana kereta tuh (ada macam dapat oscar tak gaya aku?)
Abah, Along, Acik, Kawan Along, Ashadi, Leen, Azim, Ika, Shidah, Raj, Zairus, Kwn Zairus, Puan Norlaila n family, hmm...semua yg terlibat sama ada secara langsung atau pun tidak dengan WEV1053 itu...terima kasih. Terima kasih...lihatlah dunia!! (dengan linangan air mata di pipi...seikhlas hati...) Terima kasih.
Got my new car already. Semoga kereta baru yang aku belum tengok pun lagi, masih tersadai di luar semenjak Acik bawak balik petang tadi tu, diulang...masih belum pun aku tgk (still sedih ok, layan blues la~) Semoga kereta baru itu akan jadi lebih berjasa dari kancil putih ku yg setia...Aminn.


Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...