Selasa, September 02, 2003

ha ha ha big mistake!
To Zeff,
mana aku nak tau Lah tu cousin ko! Ha ha sorry, sorry, sorry sgt sgt sgt.
Uiksss...cousin artis kah? Meh la kenalkan aku dgn Lah kang kalo jadi aku dgn dia, bleh la aku bersedara dgn Peon. Dari aku ngorat adik ko kan? Ha ha ha ha!!!
Aku masih takleh terima ni, agak malu juge dah kutuk2 Lah akhirnya cousin member aku sendirik. ha ha takde la Zeff, Lah ok apa, comel, good voice cume, suruh dia mkn byk sket la weh!!
Apsal ek, mmg sume sedara mara ko ni tinggi2 aa, kecik2 makan apa dulu? Aku gak yg bantut.
Still...sorry for the mistake aaa...no hard feelings aa zeff? kita cool kan? ha ha

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...