Khamis, Oktober 09, 2003

The email addy is panthera_leo82@hotmail.com.
might not be able to reply in the near future if u send me mails coz nak exam next week but just send them in anyway, i will reply a.s.a.p.
As for Tanchap, it can happen anytime, anywhere, as long as there's ppl who wanna express themselves. Itu yang Abang Razman, the owner or tuan tanah of Pepper Leaf said. As for sharing Ako n Anuar, welcome to the club! He he he about Lah ek, I am not sure about my feelings towards him. Mungkin you can have him all for urself, takyah share2 kot? Nanti i pikir kan ek?
As for now...aku gile kan ZHM! That is...Zul Huzaimy Marzuki, tuan2 dan puan2...


Aku lupa nak tulis about some performance yang aku consider highlights for last nite:
1. When Zain of RuffEdge serenaded a girl name Ruzanna with *surprise,surprise* Search's Ruzanna. Kalau akulah awek tuh, dah cair plus meleleh on the spot.
2. Lah n Hussein punya lagu blues merapu yang liriknya mengisahkan air limau yang telah tumpah maka Lah terpaksa mengelapnya. What a damn cool impromtu song! *clap,clap*
3. Taj n Cat's Cinta...a poem. Which I can have that poem to frame up and hang on my bedroom wall.
4. Pot singing apa ntah lagu. Perghh..Pot. And Pot's laugh when he declare Innuendo takkan perform dimana2 selain di Tanchap. FUhh...gelak setanmu tetap ku kenang, Pot.
5. Of course, the one I have wrote about dgn panjang lebar, Zul's 'Cik Ramlah dan Saya mati umur 7 tahun'. Brilliant!

Korang, aku dah nak exam so please doakan aku ye? Semoga bleh habiskan final year nih. Semoga leh cepat kerja (dan kahwin) Semoga...

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...