Isnin, Oktober 06, 2003

Ha ha hurpmmhh...Budak Lemang dah clash.
Mula2 dia nak citer tuh, dia sms aku to call him coz he has got something that happened to him yg dia rasa aku patut tahu. Aku pun dah lama tak sedap hati. *Memang mcm tu lah aku dgn dia, aku can sense something is not going well for him, walaupun dia jauh and I would call. Call it anything you want but it's not jodoh. We're best friends, tu jek.* So I called. The first thing aku perasan suare dia, sebak. Aku pun, dgn penuh keyakinan... "Dol, kenapa suara kau macam org putus cinta nih?" Dia gelak je aku dah tau, ramalan ku benar belaka. Well...tak kisah aa Dol, awek ko tu bukan baik sgt. Aku bangga dgn tindakan kau!
If anybody yg baca ni pikir, wahh...dah clash so nak suruh aku masuk jarum, think again. Coz...ha ha i know something but I aint telling!!!

To my best friend Dol who will never get to read this, Good Luck beb! See you in KL nanti (yes, dia nak keje kat KL muahahaha) Pau Dol!!! And ppl, dia dah ada friendster account (courtesy of me, of course) and rajin2 la sesiapa nak add dia ek? Kesian kawan dia baru 3 org. Name dia dlm tu Ashadi.

Smlm...opps...pagi tadi, lepas aku layan luahan perasaan Dol, aku online jap. Tak semena2 Mr. Firdee Aqasha (DIDI!! ha ha ha) ajak aku join geng dia chatting. Wahhh...teruk kena buli but it was fun. *Didi, Syaf and Fauzani, nanti la korg...rematch plz!* Thanks Aqasha...wa blanja lu mkn aa nanti! Umie tinggal...ha ha

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...