Rabu, Oktober 29, 2003

Had a blast while checking Dol's friendster account. Admit la, dia mmg kacak.
(check out the pic to sesiapa yang masih belum)


Yup, aku yang create akaun dia. Aku yang upload that pic. Dan aku yang tolong check and reply his messages. Aku yang buat. Why am I having a blast? Coz so many neurotic, idiotic gals coming up with pick up lines nak kawan dengan dia. Funny, funny but true. Heck, with that so empty profile, aku bukan tulis apa pun...and so little testimonials (baru 3, 2 aku yang tulis) so pastilah mereka2 ni nak kenal dgn Dol tu semata2 muka...ha ha
Tak salahkan diorg sangat...kalau aku, apa aku akan buat agaknya?

These are some of the classics, favourite aku...
Assalamualaikum...
hye.. sori if i mengganggu.. u tak kenal i n in de same time i pon xkenal u, actually i ni kwn kpd shazreena n hanin farhana.. kebetulan dorunk berdua tu kwn u jugak.. anyway i juzz want to ask u somethin'.. u keep in touch ngan hanin ke?? i mean kwn rapat ker?? i dah lost contact ngan hanin.. kalo u jumpa dier sampaikan salam i kat dier yer.. plzz i beg u.. suruh ar dier masuk jadi kwn i .. i dah antar msg kat dier, but dier tak reply pon.. thanx.
--->alasan sungguh

Reply by 'Dol' (yelah...aku yang tulis, konon2 dia aa)
w'salam...
shazreena tuh saya just add. dun really know her. hanin, dah tak contact sangat but u msg farina tu, dia still close with hanin. maybe she can help


And her relpy yang sangat menyayat rasa:
timer kasih bebanyak... really appriciate it.. i loven' it... hehhehechup, u xnak add me as ur fren ker.. ?? ermm tak nak xpelah juzz asking.. hehehehe...
bye


Ayatttt!!! Ha ha ha tolong aa awek! "u xnak add me as ur fren ker??"

By the way, aku sebetulnya pissed off with Dol. Totally. Aku belum dengar explaination dia lagi. Tak nak dengar. Tunggu aku cool. Kalau aku tak puas hati, aku sunat dia lagi sekali. Kalau aku puas hati, aku sepak dia sampai kudung. Either way...mmg dia nak kena belasah. (Sorry about the violence)

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...