Khamis, Oktober 23, 2003

Heyyooooooooo!!!!!!!!

farina's back with a vengence, jeng jeng jeng...ha ha from monday til today, temankan my mom for conference in port klang. well, she goes off for meetings, aku duduk dlm bilik tgk tv, tgk vcd, lulur dlm bilik air...bad thing is, aku tak bawak moisturiser. bawak cleanser je. akibatnya, muka aku jadi kering gaban sampai mengelupas! oh no...
Good thing is, one night masa tgh layan vcd (Takuya Kimura's GIFT, got to see him naked in this one. muahahaha) Tibe2 dengar satu suara aneh. Jeng jeng jeng...suara orang menyanyi! Mule2 mcm seram gak...dengar bali betul2...eh, macam Dayang Nurfaizah punya suara la! Rupanya ada Perhimpunan BN and as always, they have artists singing. Hotel ni dekat je dgn tapak perhimpunan so aku dengar jelas dan nyata n even nampak the big, giant screen. Dalam hati berdetik, kalau ada Dayang...alangkah bagusnya kalo ada...Anuar Zain. With that, aku sambung tengok vcd.
Tak lama kemudian aku dengar lagi suara yang tidak aneh, namun LUAR BIASA! Anuar Zain!!! Bersusah payah aku tolak tingkap hotel sampai terbukak walaupun patutnya tak boleh, semata2 nak dengar kemantapan suaranya. Vcd kemana, Takuya ke mana...kerana Anuar Zain aku turutkan. Habis Keabadian Cinta, Abang Nuar tanya, siapa sini cintakan saya? *ME!ME!ME!* laung aku dari kejauhan. As if he can hear me but what the heck.
Anuar then duet dengan Dayang...lagu Makin Aku Cinta....terasa aku yg berduet dengan dia. Mueh Mueh Mueh

All in all, the trip to Port Klang was nice...just because of Anuar Zain. Lovely.

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...