Khamis, Oktober 09, 2003

Muahahahaha!!!
Layar Tanchap v4 was grrrreattttttt!!! Great crowd, great performers, great ppl to look at (what can I say, a girl is a girl is a girl)
Ok...cool down Cik Farina, lets tell this story the way it is. Apa itu Layar Tanchap? Basically, a place where you can share whatever you want, in the crowd of Tenggara Performers with the talent of Innuendo, RuffEdge and V.E. Muahahaha... Aku tatau pun mereka tuh ada, ingat Zul aje org yg aku kenal. People can just sit around, feeling comfy bersila2, and so near to everyone. No stage pun. It's like (taking Pot's word) layar yg mobile, bisa ditanchap dimana pun. Anyway, Zul told me the show will start at 8. Me, being the overzealous friend of him that I am, arrived 5 minutes before. Looking at the flyers they have in front of the Pepper Leaf Cafe, I thought to myself, never to trust Zul. Show ditulis starts at 8.30. To Malaysians, naturally...that would mean, 9. So show mula pukul 9 *huhh*
I dont really remember aturcara majlis, but dont blame me, there are no aturcara actually. They just call anyone who wishes to contribute anything, there were groups like Soul Dinero, Frequent *something, aku tak ingat*, Sabrina n Ruzanna, of course ada Lah, Zaf n Damian (ahli baru) of VE, Cat n Zain of RuffEdge, n Pot n Taj (who is looking so...insane in his kain sarong) of Innuendo. There's Sasi the Don, and, the winner of Tanchap award goes to (jeng jeng jeng...) ZUL HUZAIMY MARZUKI!!!.
He performed 2 very, very, very (ok, mungkin aku bias. bite me. Tanya Lissa, kan Lissa, best kan?) funny n creative poems yang dia tulis sendiri. Tak larat gelak. 1st poem tu pasal seorg janda bernama Ramlah yg masih menetekkan anaknya walaupun dah 3-4 tahun. Dia kesunyian dan dan mencari kesedapan dari seorang gembala lembu. Last2 balik dari projek dgn gembala, tgh baring2 syok2, anak dia nak susu. Maka dibuka baju dan coli, alangkah terperanjat nya Cik Ramlah bila anaknya berkata dgn pelat "Mak oo Mak, teteknya bau rokok" Muahahahahaha
Sebelum dia start the 2nd poem, he thanked his friends for coming. Ehemm... that would of course, include... ME!!! (Thanks to Farina n the geng, bla...bla..bla...) Yes, nama aku first. Personally aku fikir mungkin ini satu reason dia dapat award best Tanchap for the nite. Mungkin, mungkin. ;p
2nd one dia baca dgn lajunya, mujur lepas tu aku suruh dia recite balik untuk aku *Demand* Pasal seorg budak yang sekolah sampai darjah 1, dgn cikgu yg seksi meksi, masa exam dapat 10 markah, tu pun nasib tiru buku teks bawah meja kalau tak mampus nak jawab apa. Balik ke rumah ayah gembira, bwk memancing malam2 buta. Gile ke ayah dia bwk memancing mlm2 bute? Anyway...he ended it up with a song...
Memancing dengan ayah ku rasa bertuah,
Pulang sebelum hujan,
Tapi kami gembira kerana ada kawan,
BERNAMA SCOTTS EMULSION!!!

Dan sebagai award, Taj n Pot beri dia...Buku Ayatul Kursi. Alhamdulillah.
Dari pukul 9-12, i enjoyed myself tremendously. Stayed around for like 1 and 1/2 hours lepas tu, borak dgn Zul. The people there sgt friendly, kadang aku lupa aku ke artis ke dia yg artis? Taj plak yg datang nak amik pic dgn kitorg. Idola aku dari sekolah, Pot sgt rajin mengangkat kipas. Lah, ok..ok...Lah was nice. Cute even. Ha ha ha aku takleh tgk dia, rasa bersalah lak kutuk dia dulu. Borak dgn dia lepas show, he's cool. Ok Zeff, aku setuju la ko kenen aku dgn dia. Muahahaha Kitorg sempat lagi makan cheese cake, courtesy of Pepper Leaf Cafe n biskut Tanchap (Pot dtg serve kitorg) All that, free of charge.
Actually, it was quite an experience. Loved every second of it, even to the part when we were leaving and they sang to us (Good bye, farewell..bla bla bla) Yelah, last ppl to leave. All sebab Zul. Ok, ok...he is not to blame. Left the place with a fuzzy feeling inside of me, macam dilamun cinta except, I dunno with whom. Hussein? Zul? Pot? Taj? Zain? Lah? Perhaps with everyone, everything there...200% fun and excitemenr and it's free!!! Anything can beat that?
I will try to upload the pics I took at Tanchap last nite later. Last sekali...lets sing... BERNAMA SCOTTS EMULSION!!!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...