Jumaat, Oktober 10, 2003

Wahhh saiiiii!!!
Ettah (my sis) got another msg from Encik Shahrul Anuar Zain. Rasa nak pengsan lagi aku. He remembered, "Farina, and her sis, Fitrah" Well at least Azlan Abu Hassan said so. Paling aku tensen when Azlan told me, that he just came back dari sesi makan2 sate dgn Anuar. Kat mana? Restoran Yus, for God's sake!
Apa Anuar tulis...

assalamualaikum


Message: hi fitrah. hw r u. tq 4 calling ERA that day.
wish u all the best in whatever u do. take care
and god bless. Wasallam


SHAHRUL ANUAR ZAIN


Yeah well, he remembered. Hope he'll remember that till the time comes yang aku dan dia akan bertemu...hi hi hi (gelak kontrol sebab Anuar cakap dalam Muzik@RIA, dia suke perempuan manja dan lemah lembut)
Aku buat resolusi untuk lebih melepak di Sungai Ramal mulai hari ini, coz apparently Anuar does. Told Azlan that. Dengan selambe dia berkata, "ha ha seronokla Mohariz". Hantu, kepala hotak dia!! *opps...lupa nak kontrol* Mohariz plak...apalah mamat tuh bagitau Azlan. Siot sungguh diorg bergossip belakang aku. Ehh helo, kalo aku lepak Sungai Ramal adalah kerana Anuar Zain, dan hanya kerana Anuar Zain. Oh ye, sebab nak makan jugak la. Tapi tu sebab kedua. Sebab utama, nak jumpa Anuar Zain.

Kalau sesiapa pelik tentang perubahan cuaca aku, kejap Zul kejap Ako kejap Anuar Zain (well, aku sure most of you tak pelik but just in case...) Alasan aku: Kapasiti hati aku tinggi. Bleh muat banyakkkk banyakkkk!!! ;p

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...