Isnin, November 10, 2003

Eheheh...sorry lama tak update. Thanks kepada semua yang masih rajin bukak blog aku nih. Time kasih, time kasih...

Friendster tak approve gambar Dian aku. Suddenly my primary pic was switched to the one with Lah. Aduihh...nak tukar pun jangan la dengan Lah tu! Malu aku kalau dia tengok...tsk tsk Dah upload a new pic but need approval dulu sebelum it is allowed as primary pic. What's the deal with friendster? Damn!!! Terpaksa la sekarang gambar aku dan Zul jadi pengenalan diri, jatuh la saham kalau org ingat aku dah berpunye. Mujur Zul ;p.

Semalam aku ke HMI Exists n OAG, astist jemputan Reshmonu n Vicky Tan. Dengan Nilad, Cinot, Ili, Soraya n two of their friends, dan Suaz yang membawa rakan lelaki baru (awek ni tinggi sex appeal dia, wa cakap lu!). Unlike the names I mentioned above who are there mainly for Radhi, I was there for Ezad. *owhh Ezad...* Ha ha...aku pun tak tahu sejak bila dan kenapa tibe2 aku suke gile kat Ezad. Trust me, it is a surprise to me too. Tapi serious...I like, I like...
The show was greatttt, especially bile tengok TV nanti coz you wont see all the retakes n all, so tiring and boring!! Radhi menari lebih sikit takleh, diorg cakap BI tak boleh, bukak overcoat tak boleh, bukannya dia naked! Panas la...Grrr...tension! But it is all worth it, terutama time Radhi n Ezad duet for 3 songs, Slumber, Jesnita n Percayakan Siti. And I love medley lagu2 lama Exists....*sigh* Thru out the show aku teringin nak jerit "I luv you very strong, Ezad!" tapi takut pulak kawan2 aku yg ada disekeliling tu terus memutuskan talian persahabatan dengan aku. So aku pun duduk diam je lah memendam rasa. *Ezad, Ezad, Ezad*
Got Resh's signature for Acik, Radhi's for Ettah...Exists' for me! Dan aku telah buat satu permintaan terlampau pada Ezad. Aku mintak dia tulis, I love you very strong. Ha ha dan dia tulis!
"To Farina,
I luv you very strong! Ezad"

Katalah apa sahaja, aku rela. Ada apa dengan Ezad? Jangan tanya aku, aku pun tak tahu.

p/s: Adifashla, Sahri n Farid Kamil pun dtg tgk HMI. Sorry Raudha, will take my camera, pen n autograph book everywhere lepas ni. Buduh sungguh aku...Resh n Radhi's signature pun ambil kat atas postcard yang Nilad kasi, aku kerat 2 lagi...ha ha sedih
p/p/s: Raudha...fret not, Farid is a friend of Zul...he he Ada rezeki I'll meet him again, InsyaAllah.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...