Selasa, November 11, 2003

ehehehe...ya aku sedari besarnya pic Zul tuh. Sabar lah yek...eventually anda akan nampak muka dia dengan tiada gangguan teknikal. :)
Curi kat Blog Naem:
- God of Life
(May 3 to June 16)

The hawk-headed god rules a fickle sign - those born under it have roving eyes and a passionate nature. Life for them is finding a series of Mr/Ms Rights, and they have no trouble doing it. For true romantic happiness, you need a very strong, steady type of man/woman who can tame your restless spirit and still give you the excitement you crave.


Muahahahah...roving eyes, passionate nature...life is all about finding a SERIES of Mr. Rights?! And NO TROUBLE doing it?! No comment.

Then aku buat questinnaire to determine what is my Matrix name...behold...it is...
Your Matrix name is:

Venus
--->boleh tahan, boleh tahan...
try: http://www.chuggnutt.com/matrix_name.php

Sebetulnya cuti aku ni agak bosan. Sekarang aku dah jadi tahap vampire sungguh, tak tidur the whole nite then tidur from 10 pagi-4 petang. Tanya Lissa, banyak kali juga aku mengganggu ketenteraman pagi yang menakjubkan dia dengan kehadiran aku di alam cyber. Teruk sungguh la aku nih! Esok Eby (my cousin, ensem wooo tapi mude, so sorry guys) ajak aku pergi Midvalley. Dengan Atuk n Wan jugak. Hurmmpp, nak pergi tapi mampukah aku untuk bangun? Maka...tonite aku tak nak chat lagi. Will finish this entry then hit the sack. ZzzZZzzzzzZZzz... ;p

Esok nak buat apa?
1. Bangun pagi, lepas subuh, cuci kereta (EHemm...abang2 rumah sebelah dah balik since UM dah bukak sem balik. Yes Naem, sephia biru dah pulang maka sudah tibe masa kereta ku dicuci *wink*wink*)2. Sidai baju
3. Drive to Atuk's place
4. Go to Midvalley
5. Ehehehe...entah.

Ok babes, doakan aku bisa tidur malam ini. Wassalam...

p/s: Lissa, aku harap luck itu akan bersama aku sehingga aku bisa temenan dengan Ezad juga, dan Farid Kamil juga, dan Anuar Zain juga, dan Bront juga, dan Zyzan Nin juga, dan banyak lagi juga. ha ha...Aminnn!!!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...