Isnin, Disember 29, 2003

Balik rumah to get some clothes. Esok probably got Majlis pemberian sijil untuk AJK PPI. Don't play2 k, aku pun walau perangai tak semenggah...AJK PPI juge k. Ha ha...Anyway, tak boleh la nak pakai jeans and T-shirt, paling2 kena la baju kurung. Jubah ke. Tapi tak bulih bergaya sakan lak, kang kena sound dgn pihak atasan. Hurmpph..standard la tuh.

Hari ni kelas menarik. Sesiapa budak uniten yang sekelas IA dengan aku tadi, surely knows who sat beside me. Selain Anis la kan. I have always thought he's a cutie...mcm Marcell seh, if only rambut dia gondrong. Been calling him Marcell secretly behind his back for like forever. Deg2an gile tadi...have never even spoke to him before! Dah la clad in all black...perghh

Then...berlaku sesuatu yang tak terduga. Not only he turned to be very friendly indeed (maybe dia pun have seen me around for years tapi tak pernah cakap juga..mcm pelik)...time lecturer nak kasi group, aku n Anis tak dapat nak sekumpulan, there's only the 2 of us, and mostly people dah formed groups of 4, so kami pun terpaksa la berpisah jangan pisahkan.... 'Marcell' pun cakap to his group, "Kita ambil Farina lah". Ye yeh..satu group dengan 'Marcell' yang comel. Yeah okay, so I have a crush on him. So what kan? It's just a teeny weeny itsy bitsy crush. Masalah juga how to work along side him nanti, takut aku tak betah. Kang aku sibuk kontrol cun. Takpelah...janji boleh usha muka dia selalu.

Bosannya gaduh dengan someone. Tak larat la...it's not his fault, not even mine. Can we just let go? Someone tak tau pun add yang baru nih. Aku cakap pada angin lalu je lah.

I also have a crush in somebody. No names will be mention. Nobody knows this. Aku tak sure la wajar ke I have crushes at my age? Patut la mak marah, dia suruh carik calon suami, aku sebok having crushes left and right, patut go fall in love la. Love lain maaa...crush lain.

"I have a crush on you...I hope you feel the way that I do.."

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...