Selasa, Disember 02, 2003

Hullooo!!! Ketepi, ketepi gergasi sudah kembali...

Amacam raya anda semua? All right? Ada bagus? Mine, biasa jek. Balik2 kena verbal abuse on cara2 mencari jodoh yang baik. Pening. Won't elaborate on that. Kalau sesiapa nak tahu, request. I'll do a special entry on apa aku dah belajar. Ha ha

Adik2 aku, Ayan n Ettah baru beli handphone using their duit raya. Adeh, mcm org tak pernah tgk handphone! 24 jam aku dgr ringing2 tone diorg, sebab saje2 nak test. Yang Ayan miskol Ettah, vice versa. Lagi pelik Ayan semalam, pi hello2 kat phone dia tu walhal takde yang call. Kelakar sungguh! Well, abis dah la duit raya diorg. Aku punya duit raya yang tak seberapa tu dah convert Rupiah, dengan penuh niat untuk shopping la konon. Ada apa nak beli in Bali? I also dunno. Everyone has been telling me to get my hair fixed or messed with. Will do that.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...