Ahad, Disember 21, 2003

Kusut? Boleh tahan la...agak mengganggu jugak kepala otak aku dan tidur aku. Aku duduk, pikir...what happened to my mom and myself that made her trust in me changed? Or her allocation of trust has changed? i.e: She trust me in other things but not matters regarding my heart. Nak cakap dengan Mak. Bila? Dia belum cool tuh. Aku pun pening lagi nih. Dalam otak aku asyik replay jek apa jadi semalam. ha ha ha Angau

Mama tolonglah percaya... -Ezad Exists

Sedapnya food kat umah Memel. Time kasih ye jemput saya! Time kasih Shamam yang jadi jurukamera and waitress too. Kirim salam my *anak* ok? Very comel...aku ada anak angkat! Muahahahah...Dan ada juga tamu yang dgn kuasa SAKTI datang KL. Wehh Mbakk, next week menjelma je lah kat Jakarta. Save duit flight mu! Ha ha...serius gile terkejut tengok dia menjelma di muka pintu. Wah sai. Thanks Mbahh Dukun! kata nya kan ada kuasa SAKTI...kayak Mbahh Dukun ler. Jumpa Ata tepek juga...tak berani siol tepek dia! Ha ha paling2 pun berani buat tanduk jek. Lain kali aa tepek...apa takut...ala takat Ata. Setakat...ha ha

Aku baca kat suratkhabar Ezad ada awek. Owh no, plz don go breaking my heart. sob...sob...
Eh lupa, Ezad pun artis. Kalo dia dgn aku pun chenta terhalang juga. Hasnul Rahmat? Artis jugak. Adlin Aman Ramlie? Artis gak. Anuar Zain? Pun. Wandy? Artis beb. Sape rasa2 pembaca blog ni, lelaki, eligible, and bukan artis...isi senarai nama ni...

1.
2.
3.
4.
(kalo lagi banyak letak je number sendiri. Terima kasih)

MUahahahahahah!!!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...