Rabu, Disember 24, 2003

Many commented pasal Legolas. Oii, come to think of it, none of the elven folks ada partner. Lord Elrond got Arwen as his child but mana wife dia? Galadriel? Yang lain2 yang aku tak tau nama? Only Arwen je yang ada Aragorn, who is not an elf. Who can blame Legolas for being single? If you want, blame J.R.R Tolkien. Pasal dia jambu kah? Aku memang suka la lelaki jambu....muahahahah!!!

Life in the Middle Earth...Tolkien created not many females. If I am a character in the story, I would have a gala time. It's Raining Men, baby! Aragorn taken? Fine, there's Faramir. Owh, Faramir got Eowyn? No problem...there's still every body else besides Sam. See...macam nak pilih ikan kat pasar jek! Sekali petik, 10 ribu datang! (termasuk tentera Jack Sparrow yang Aragorn pinjam, and if you wish...orcs too, and Uruk-Hai) Ohhh...ni sume mimpi. Tanpa keberanian mimpi tak bermakna. Tanpa mimpi, keberanian je pun tak bermakna. Dah ada keberanian dan juga mimpi, kalau tak ada keizinan Allah, tak jadi gak. hu hu...

Note to someone...nak amik aku keje, kita partner la, 50-50? Amacam?

Got back from Mines. Konon temankan Anis yang bakal menjadi pengapit weekend ni, dia nak beli mekap2. Syok je bila akak2 kat Body Shop tu mekapkan Anis, aku and Faie juga. Good thing most of the things she put on my face, aku dah ada. But I ended up buying all the other things that I haven't got! Ended up spending more than Anis! Diorang ni, asyik..."belilah Farina, beli jek..." and I crumbled. Beli perfume baru juga...hari tu bila Dura pakai bau sedap sangat, memandangkan sales Christmas ni, aku pun beli lah satu. Oh heck, lepas ni kena control, kena...kena!!!

Anis cantik pakai mekap. Tapi muka dia too oily, the make up tak tahan lama. Any suggestions make up consultants sekalian?

Faie buat smoky eyes, but not blackish, the salesgirl use violet instead. I think it is nice, now I know how to do it. Dia, membebel sepanjang hari. Ha ha I think it is too strong to her liking kot. Oi, lawa le bedul! Degil sungguh! Aku nak recreate that look for my Graduation Dinner ler. Errr...Fairuz, bila Graduation Dinner ek?

For the record...kalau benar la Legolas gay..aku terima seadanya juga. Susah nak carik lelaki baik zaman sekarang ni. ha ha...Farina, anda kronik!!!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...