Isnin, Disember 29, 2003

Quotes and unquotes of Weblogs of Shamam:

"owh owh.. lupe.. lupe.. satu perkara buat aku cair adelah yassin.. kenapakah dia kelihatan ganteng amat tadi? dengan rambut teknik rebondingnye.. huhuhuhu hati saya deg-degan bang yassin.. for fiji, maybe rambut ezad tetap menjadi po-ja-an hatinye hehehehhe or anuar zain perhaps.. kan fg?"

yeah, Aku suke rambut An*ar Zain yang macam baru je ditreatment. Syampoo Lavenus can do that ke? Owh, I wish I can run my fingers thru his hair and...censored. Rambut Ez*d tak payah cakap la. Tu rambut palsu. Aku suke dia nevertheless. Aku suke tgk performance Exi*ts tadi!!! Comel comel sangat!! Walaupun aku terpaksa jalan dari meja makan (had family dinner at a restaurant, tu pasal aku watched only fragments of the show, only yang aku suke) dan berdiri depan tv dengan penuh semangat (sape kata aku tak sokong industri musik tanahair? aku sokong lerr!!) aku rela, aku rela. An*ar Zain dashing gile babe, my knight in shining armour...eh, my knight in a white suit. To me, even if dia tak menang, he's a winner all by being himself. Raudha, angau jom?

JL tahun ni best la dari apa yg aku sempat tgk, S*rimah n Azn*l was hilarious! Oit S*rimah, keabadian cinta An*ar Zain kat sini la...may the best woman wins. Hu hu!!

Another quote and unquote:

"siti menari aje pun dah bley menang ke? aku rase depa mmg nak kasi at least satu siti menang.. sbb lagu dia x leh menang.. depa main tangkap muat aje kasi menang kat persembahan.. aci tak reason neh? huhuhu ok lah.. lebih sket kat siti sbb ade 2 org me'rap'kan lagu..dan ade la penari rap sorg dua.. (sorg rapper tu madoo-ku siti saerah - wandy.. dump her.. saye pun bley rap-rap neh :P) hehehe"

1. aku setuju dengan teori shamam
2. dump her, wandy...i can rap also...i can wash your hair also. ha ha setakat dia..apalah ko pandang wahai wandy?


Your Heart is Red


What Color is Your Heart?
brought to you by Quizilla

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...