Ahad, Disember 28, 2003

Sorry I moved again. Will stop writing full name on artists after this. Kena pakai code la pulak. Welcome friends to my blog! Rajin2 la menjejak blog ku disini juge ye...membaca update2 merapu aku...(shamam cakap aku suke update panjang menjela tiap entry. ha ha nak buat cemana shamam, dah addicted kot) tengok l*golas code name, tak leh tulis penuh ha ha ku yang jambu...
Eh aku rasa cun pulak skin kat blog 120582 tuh. Seksi siot. Nantilah, kalo rajin aku apply kan kat sini juge. Buat masa ni, I'll maintain looking blue. Yesterday aku guna a poem by V*ggo as a background, tapi aku rasa seram dengar suara dia berulang2 baca poem tu so aku dah tukar with this ost of LOTR (Xie xie Ili!!!). Yeah Raudha, I admit, demam LOTR melanda!

Apa agaknya kanak2 ribenaberry tu buat kat indon. kita gak yang merana kat sini, shamam! Shopping sakan2, semoga mereka ingat2 la kita kat sini ye. Orang lain sume pesan CD kat diorg, aku pesan kicap. Ha ha nak buat cemana, adik aku terkenang2 kicap ABC. MAlaysia ada jugak kan jual kicap ni? Mana nak carik? Gold Coast pun jual menurut Ull, takkan Malaysia tak jual.

Allright. Nak kena mekap2. Ada hightea today. Hu hu chance to use my new make up items from body shop. Eh fai, meh meh aku ajar mekap nak? ha ha ada berani?

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...