Sabtu, Disember 20, 2003

Zul datang! Yes, he did! Still cannot believe he came. Datang pun dah malam, 7.30...mula2 cakap nak datang petang. Shooting kan lama...tsk tsk...
Makan sampai 3 kali, sempat layan Tusuk Jelangkung (takdelah habis..tapi sempat la tau apa itu jelangkung) Dekat pukul 10 dia balik. Hu hu Sempat juga dia nak ambil pics ramai2 dengan all of us, aku, Ida, Ina, Faatin, Anis n her bf, Hariz. Dia yang nak ambil tu...his camera. Kitorg pun kuar la kamera masing2 he he. Amik kesempatan gitu!
To Raudha, sorry sis, he came alone. Sad but true.
Actually, tadi aku berkobar2 nak tulis blog ni sebab nak keluarkan perasaan happy yang terpendam. Tapi tak tau lak nak tulis cemana. Happy...happy lah ha ha ha
Masalahnya 1 jek. Mak tak suke Zul. Nampak sangat2 muka Mak masam tadi. Sebaik saja Zul sampai, Mak lari naik atas. Mak turun, Zul tegur dia pun Mak buat tak dengar jek. Selalunya Mak baik pada semua kawan2 aku. Kecewa sungguh. Aku tau Mak tak nak aku hurt, suke pada benda yang tak pasti but he's just a friend and aku suka la kalau Mak aku suke all my friends. Which includes someone. Since someone knows the add to this blog already...Hi someone!!! Mak tak suka someone at one point of time, aku risau sebenarnya. At this point of time? Honestly, I don't know.

Mak, Kak Ngah tau Zul tu artis, tak boleh caya but nevertheless, he's my friend. Kak Ngah doa jek you'll like him one day...kot2 la dia jadi penanggah ke masa Kak Ngah kawen. ehekkk Kalau dia yang jadi pengantin? Kalau...kalau...

Arai sempat jumpa Zul. Nanti nak tanya Arai la apa pendapat pasal Zul. Eheheh...

Zul oh Zul...

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...