Rabu, Januari 28, 2004

Called Encik Zul just now. Ingat nak tanya dia nonton Dejavu tak.

me: hello zul...
zul: hi farina...saya tengah...ehmm (dengar suara orang tengah bercakap di belakang. I assume dia tengah latihan lakon) ni.
me: owh okay...
zul: okay...bye...

Tapi nada dia tuh I couldn't capture in this blog. So sweet...macam honey. Will call again tonight.

Called 3 of my fave guys yesterday. Ed, Dol, Aja. Borak berganti-ganti gitu. ha ha

Ed, tunggu la aku pasang internet ek, ko nak ngadu apa saja kaunter pertanyaanku di buka.

Eh Dol, rindu kau dowh! Lain kali aa kita lepak sama, bila aku dah tak malu lagi setelah apa yang kita ceritakan semalam. Selamba sound pekat! Ha ha but I needed to hear that. And yeah, aku pun tak caye macam ni beb. Guess dah tibe masanya. Owh tolong la nasihat mak aku tuh..terima kasih.

Aja, Azrul Reza the very great. Cakap banyak pun tak guna. Memang hebat.

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...