Jumaat, Januari 02, 2004

Chat with Akmal...2125 waktu tempatan

aku: aku tgh layan astro nih
aku: siapa tak sayang bini
aku: tension betul la tgk citer melayu
aku: cuba taruk zul huzaimy...
aku: sure aku layan abiss
akmal: hahahaa
akmal: kalo die taruh zul
akmal: ko musti melekat dpn tv
aku: sekurang2nya
aku: aku tak sibuk jalan2
aku: aku jadi wanita melayu terakhir
akmal: ye lah tuuu
aku: wa cakap lu!


Ha ha ha...yang benar! Kalau banyak citer tayang Encik Zul, akibatnya aku jadi hantu TV mengalahkan Faie. Currently, takde satu pun rancangan TV yang betul2 aku follow. Tak feel la...

Mus cadangkan aku duet dengan Zul untuk tanchap. Tak nyanyi, dok meraban jek. Sape nak join? ha ha...

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...