Khamis, Januari 15, 2004

Heh...so 'patah kaki' is kereta masuk workshop or bak kata akak Im, 'ikan sakit'.
Sorry la kalau aku macam tak caring je ek keatas keadaan kereta kau, but I first thought you were referring to your kaki yang patah, so knowing that it's actually kereta kau yang kena, sounds like good news ok. Buat penat je aku risau. ha ha...Still, sorry to hear about your car. Ada hikmahnya kot, at least kau dah kenal dgn awek yang langgar tu. Macam cerita Amir Amira, yang ada Hans Isaac and Ida Nerina tu. Dari accident, terus ke jinjang pelamin. Wehuuu

Shamam, sorry aa tak singgah mmu. Bangun pun pukul 10.30, tu pun pasal dengar lagu Khayalan, terus aku lari ke depan TV nak tgk muka Hussein yang imut. Habis lagu tu aku nak masuk tidur balik, then terasa pelik. Rasa cam patut pergi kelas la pagi tuh. Pusing balik tgk muka2 insan yang ada di depan Tv, sahih la bukan aku je ponteng. Housemate aku ponteng belaka!
Alasan: Tak nak aaa gi Kelas S.tax, tak buat tutorial kang kena slay. Hu hu hu! So sambung aa tido balik. Berat gile kepala aku! Lenkali aku datang ek!

Shamam nak kasi soundtrack LOTR, Aja pun nak kasi...tibe2 terasa aku macam lebih disayangi oleh ahli keluarga ha ha Thanks y'all!!!

A bit hyped up with the plans for graduation dinner. Padahal baru plan! Biasalah plans are usually lagi best. Ha ha...citer kang tak jadi tak best kan. So tunggu...

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...