Isnin, Januari 26, 2004

:: Home Sweet Home ::

I am back. Baru je balik aa...sampai rumah pukul 1 pagi tadi! Nak update cemana...kecapekan! Kat uniten ni pun bergantung pada teman2 punya pc je untuk aku online. Tak sempat tulis banyak2...ampun teman!

Anyway...since aku dah niat to document my trip to JB sebagai tanda terima kasih tak terhingga kepada semua yang banyak membantu sepanjang trip di sana, serta menolong aku maintain budget aku di tahap minima, another 2 days to write about.

Tapi...tak berkesempatan sekarang! tengok la malam2 nanti...

Hu hu Ull, aku pun beli Angel dah! Sama lah dgn bekas mak mertua lu ya!

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...