Sabtu, Januari 24, 2004

Hu hu hu another long and tiring day! Definitely worth better than sitting on my ass whole day at home in KL.
Pukul 5.30 terbangun tatkala Naem melaungkan nama "Sakti!!!". Ha ha rupanya Sakti di TV. Tapi story pasal Eross dan Nirina...gossip gossip! Dun like Nirina la weh! Tak setuju! Lepas tu tido balik....zzzZZzzZzzZZz

Bangun yang beneran tak sure pukul berapa. Mandi siap2, pergi keluar duit, pergi ambil Mimi anak buahnya Naemah, then straight to Pan Pac. Nonton wayang sama Im, Naemah dan Mimi di CS. Trauma. Komen? Nanti2 la ek.
After wayang, pusing2 and stopped at Danga Bay. Sesi fotografi...panas panas woo kat sana. Tapi at least orang sebut Danga Bay aku dah tau la apa dia. Woah...I looked at the plan and aku dapat bayangkan ianya akan menjadi hebat. So far, menarik gak...apa tagline dia, Festivals by the Bay or something like that. I like...

Lunch in Nando's JJ Taman U. Called Aja and Ed to lepak kenduri with us. Alamak, silap la aku beli awal2, patut pau Aja for lunch. Ha ha...anyway, Aja is officially a Fan Berat Inul (FBI). Gelek sikit beb? Perghh...gile aa ko punye gelek! hor hor hor horny horny!!

So later, followed Aja in his Waja (perghhh...Waja...perghhh) pusing2 UTM, during which aku telah dirogol dengan kata2. If they weren't Aja and Ed, I would have been so scared. Balik2 cakap nak carik pot nak baraikan aku. Tu belum lagi kisah2 dawai la, tali laa...eishh...But, since they are only my Deq Non and my bestfren, I have little reason to be scared. Or so I think! ha ha Anyway, I managed to escape, unscathed. Lucky me...pheww!!! Sent Ed back to his car in JJ, then aku follow Aja to the front of his house. Duduk la aku berkaraoke dalam kereta dia, sambil belek2 apa2 yang patut. ke tak patut ek? Gile comel gambar IC mu Aja! Ha ha ha

After dia Maghrib, go to Tun Aminah to fetch my tuan rumah sepanjang di JB, non other than Naemah Ari Seno! Ye ye!!! Plan nak makan malam tu...with a suprise guest. Punyalah banyak halangan dan rintangan kami lalui untuk bertemu...akhirnya, jeng jeng jeng...Kak Rosni and her niece, Farrah came meet us. Sorry Aja, aku bukan nak tipu kau tapi...err, aku tipulah jugak ek. Amacam, pelakon yang baik tak aku? :p
Dinner at Mutiara Hotel, Kak Rosni's treat. Seronok la meet some new people, it widens our mind and our networking. Aja tried his best to charm Kak Rosni...perhaps nak interview kerja ke beb? Ha ha fortunately for me, he was my driver for that night for free. ;p
Lepas makan, Danga Bay again. Lebih cun Danga Bay di bawah sinaran purnama dan lampu beraneka rupa. Hujan lagi masa ni...hujan rintik rintik...brrr sejuk!!!
Ada Ratu Danga Bay siol! But the winner was...errk, a guy?! Weird. "Kakbang" pun ada masuk bertanding, kalau I judge, memang dia menang nyahhh!! Tak kuasa! Naemah tergoda tatkala melihat Azli Senario nyanyi ala Ramli Sarip sakit tekak. Errk...Azli jek? Hurmphh...
Aja sent us back home. Merci beaucoup my friend! Capek...capek...

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...