Khamis, Januari 01, 2004

I need to start doing my assignments...come people...say that with me, all together now. Specialized Tax to be submitted tomorrow. Strategic Management next week. International Accounting, have to find bahan2 already. So many assignments this semester! Rasa macam nak extend pulak! Arhh...tak nak jugak.

Peon, sorry la pindah randah. Org banyak peminat macam aku neh muahahaha banyak stalker juga. Ha ha apalah, bak kata mak aku, kalau dah minat cakap la terus terang! Konon, konon. Apapun, aku tak nak add blog aku publish kat google or yahoo, so sampai waktu nanti, pindah la lagi. Ha ha bear with me, please...Zeff pekabo? Makin meninggi? Is that possible? Hi Zeffirelli!! Adik ko sihat?

Yeheyy...ada untungnya tak jadi tengok Peter Pan last Tuesday. Pak Mie hulur sepasang tiket tadi...open lak tuh, bila2 dan dimana2 boleh nonton. Cayalah! Hu hu... Sorry la encik someone, bukan tak sudi tengok dengan kau tapi...tapi...tak mahu. Ha ha ha Eh tak, ampun. Acah jek.

Eheh...Shamam, Kak Im...Encik J** is calling me banyakkkk sangat kali. Or so I think so kot. Aku rasa rimas la...baru kenal dah calling me like 4-5 times a day. Tu pun aku tak angkat. Tak paham2 ke buat2 tak paham? kalau call pulak bukan nak cakap apa, aku pun tatau nak cakap apa...I don't feel comfortable with him, thus, I don't feel comfortable to talk. That, and the fact that he talks like mamat remp**. Tak masuk, tak boleh masuk. Tak nak masuk. Give me a break. Give me room to breathe. Now each time my handphone rings, I'd be praying it's not him. Each time SMS masuk, same thing. Tarik la handbrake, don't go too fast. Or better yet, just get a life. For the sake of all.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...