Ahad, Januari 18, 2004

Lagi2 kes rogol, bunuh kanak2. Aku tak tau la apa dah jadi dengan manusia sekarang ni. Quote Ull, "apa nak jadi diorang ni, jadi binatang?"
Binatang takde akal, binatang cuma ada otak. Dan rasanya meraka yang tak tahu kontrol nafsu serakah ni, bukan takat takde akal, mereka takde hati! Bangsat sungguh!
Eh hello, bohsia ramai. Dari ko buang masa usha budak2 sekolah tu pergi dan balik sekolah, pegi la ngorat bohsia. Kalau kena AIDS lagi bagus, sume2 mampus sekali.
These people are just sick people! Damn sick!
Dulu aku balik sekolah pun jalan sorang diri jek. Sekarang risau nak biarkan Dila n Ettah balik sendiri...memang kena ambil dan hantar everyday, walaupun rumah atuk n wan sekangkang kera je dari sekolah.
Hari tu pulak someone citer kakak dia nak kena rompak dengan drebar teksi. Sampai dah diacu parang di leher. Sampai hampir nak diculik oleh that sick person. Mujur setakat duit RM1000 yang kena pau, kalau benda lain? Nauzubillah...takut takut!!

One question, what kind of world are we living in?
Second question, what kind of people are living in this world?
Third question, apa kita boleh buat?

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...