Selasa, Februari 10, 2004

Because you asked for it...
Berhenti Berharap
enjoy! (Right click, save target as ya?)

Hu hu hu...I didn't realize that we have 2 L&A couples....and another is S&A. Adakah itu membuktikan teori bahawa banyak jejaka A akan ke jinjang pelamin tahun 2004 ini? Arief, Aiie, Arai...Azrul Reza? Ehemmm...encik Ahmad Zeffirelli, sila bawak kawan baik saya itu pulang ke tanah air dulu ye kalau ada cita2 nak mendirikan rumah tangga. Fatma, encik Aj**z masih single kan? ha ha Apa khabar agaknya Abd*l H*d1 Apet? Aku tau Ash*di tu ada ciri2 gak. Woahh...pesta jejaka2 A.

Somebody just got his first nephew. Seronok when guys are ecstatic about a birth of a child...it is so endearing! Kawaii...tapi when I first asked, "lelaki ke perempuan?" and he said "errmm...lelaki...kot". Ahhh spoil. ha ha ada Kot la plak.

'All about Eve' semakin mewarnai hari ku...kalau hati tengah panas, tengok cerita tu memang boleh cool. Well, at least for me. Lupa masalah sendiri...Hyung Chul is so damn dashing! Owhh...*berangan*

Sementara aku semakin dilamun cinta dgn Pengarah Yun ni, Edd pulak nampak cam berbunga-bunga cinta je sekarang ni. Check out his blog...ha ha sorry deq, promo.

Even Farrah's blog pun dah Valentine's Day special. Nice one sis! Will follow your footsteps if I have the time...ni kat uniten jek, nak online pun pinjam pc jiran. Cemana nak mengubah skin. Nak gak kasi ala2 keabadian cinta sket. ha ha

Woahh...duit Min and Jaja kena curik! Jiran depan apartment aku je nih! Ak ena...pergi la rompak bank ke, kedai ke...tau2 je duit PTPTN baru masuk, tau2 jek orang baru ada duit, panjang la tangan tuh! Selambe je insan bodoh itu masuk rumah, bukak laci, dan mencuri wang itu dengan gumbira. Takde ke kerja lain?! Bego...tak berkat la...cakap banyak pun tak guna coz seharusnya insan2 ni dah ada kesedaran baik atau buruknya sesuatu perbuatan. Nih aku nak mula syarahan agama nih. Banyak la gak...beratus la gak kan. Min cakap, rakan2...dia perlukan bantuan kewangan. Sila masukkan duit ke akaun dia. Har har har!

Banyak menda nak tulis nih. Tapi cam...malas. Nak gi uptown la malam nih. Sape nak join? hu hu hu

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...