Ahad, Februari 08, 2004

Boleh la plak bukak blogger nih. Tak sia2 aku kutuk server uniten bangang.

Kelompok Ilmu tengah kecoh dengan Karnival Ilmu. Akibatla duduk satu rumah dengan ketua blok, tak pasal2 aku aktif. Masuk la segala menda yg bley masok...paling best kategori rumah terkreatif. We manage to turn the usually dull looking house into rumah ala2 Casa Impian seh! Meja makan ala english, coffee table ala jepun, feature wall ala bali, langsir ala india, hiasan dinding ala cina...dah kata konsepnya, muhibbah kan. Cuba lah bayangkan...kebayang nggak sih? Siap la aku, Faie and Aida kena jadi pelayan (Aida even made her hair like samurai gitu. Hampeh!)...Mujur 'mak mertua' aku gak yang check. Bodek, bodek..ha ha. Markah layanan is full, 5/5! Tak sia2 la jadi GRO...uhuk...uhuk...
Tapi kami kalah. Sob sob...

Exams...PSA sucks, SM sucks...thank God Encik Baha ada sebagai sumber inspirasi ku. Fuhh...mujur dok depan. Tengok je dia rasa hilang mengantuk.

Went to an aunt's wedding. Waaa...she's so pretty. Have to answer the same set of questions given by each and everyone of sedara2 yang aku salam. The set of questions consists of these 2 qs:
1. Bila habis belajar?
2. Bila nak kahwin?
with occasional "Abah tak datang?" or "Yang abang tu mana...(asking for my big bros, not 'abang' ek)" Anyway, Fai dan rakan2 unitenku, Encik Rizal kem salam. Nasib baik dia tak pecah lubang kat mak aku, kisah aku kantoi ponteng kelas dulu. Ahakkkss..mujur dia ckp, "tak la...baik dia nih". Fuhh...fuhh...time kasih ye Incik!

Taking this opportunity to thank (ala2 cam menang award lak) those friends who sent me sms, messages, emails to cheer me up since reading some depressing entries in this blog. Thanks people! Yeah...I am okay already. It's better to forget and be happy then to remember but be sad...ciiee...ha ha Love y'all...

But you...we still need to talk.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...