Rabu, Februari 25, 2004

Discovered a new place to buy 2nd hand books. Best best...so now I have lots of books but no time to read. Aiyoo...

Dunno what came over me. I seriously wanted to drive somebody back home yesterday...berjaya sungguh dia membuatkan aku simpati. Mujur Min tak sanggup temani aku. Takut aa balik dari Shah Alam alone at that hour. Kalo Min teman, sahih aku buat kerja gile. But again, if it wasn't him, if it was anyone else, I'd probably offer the same help. Tak sampai hati lor!
Dunno what happen to him after I slept last nite...most probably slept in the office. He's not online today...probably still asleep at home. Hmm...kesian lar awak. Lain kali, buat kerja tak yah aa chatting. Ha ha pastuh ngadu kerja tak siap. Ntah pape.
And maybe I should keep collared T-shirt untuk masa mendatang. ha ha Unless, you wanna pinjam my blouses ker? Hmmm...very surely be adorable punye. :p

Still haven't hang out with Dol. Ah, lama lagi dia kat KL. Bile2 pun okay. Seri Kembangan only what. Wonder how he looks like now. Aku harap dia tak se'breathtaking' dulu. It's hard to walk and talk and chill when gals keep eyeing him up. Those days, some even ask us to kirim salam to him. Aiyoo...quote and unquote from Dol, "Itu gedik namanya". Heh...abis tak jalan ar tuh? Abis immune ar tuh? Yeah right. Konon.
I think he knows he's gorgeous. So what. Asalkan dia tak berlagak ensem, perasan ensem, bla bla...fine with me. After all, he memang good looking pun. Ermm...boleh la...so-so. Ha ha ha
Dan aku harap tidak mungkin juga dia makin tinggi aite? Mustahil tuh...nak tinggi cemana lagi, cukup2 la...jalan denganmu, aku terasa seperti hobbit aa Dol.
Dan aku yakin aku akan kena basuh cukup2 when I meet him again. *sigh*

My deq non has found the love of his life! Hope this one's for real, eh bro? Jaga hati kau baik2... :-) Good luck dude!

Heard that Kak Noni'll have a birthday celebration. Ke sudah? Sob sob...nak join...nak nak... Aja, oppss...silap, Tun Azrul Reza, nanti kita buat bisnes airplanes aa, lawan AirAsia, peh tuh senang kita nak ulang alik mana2. Amacam? Atau...kita beli AirAsia? Sila pertimbangkan ye?

To Kak Noni ku, (kawan2, mari nyanyi ramai2!!)
"Panjang umurnya,
Panjang umurnya,
Panjang umurnya serta mulia, serta mulia...serta mulia!"

Sebetulnya semalam. Saya yang terlambat menulis. Ampunilah saya.

Went to Ministry of Finance, to be precise, Jabatan Akauntan Negara yesterday, and again today to collect information and interview people for PSA. We're already in deep shit with Encik Ishak. So have to buat kerja betul2 for this one. We wil rawk! Ampuni lah kesalahan kami tuh encik...bukannya selalu, sekali jer. Hehh...

How come 'Marcell' hasn't called...kata nak buat assg. IA. Aidehh...dimanakah kamu.

Haaa...sape going to Arai's wedding? Konvoi yuk! Yuk! Yuk! Balik hari pun ok, tidur JB pun ok...naik AirAsia? (check wallet) err...tak berapa okeh r. ha ha Tapi kalo sape nak pergi, jom jom!!!

*renjis renjis dipilis*

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...