Sabtu, Februari 14, 2004

Fairuz's birthday bash went on till wee hours in the morning! Arrived back in Uniten with Diana and her sis, Ida, at around 4.30 a.m. Haa...kejap2...

Diana! Happy birthday!! Sorry it's already belated babe...but it was fun finally being able to have a conversation with you. Found out we actually have quite a lot in common. Cayalah...ha ha

Woke up at 9.30...had to jaga booth at 10.30. Booth for graduation dinner. Dunno why aku terasa seperti nak melawa hari nih maka baju kurung sutera kuning yang hanya pernah aku pakai 2 kali je semenjak tahun 2002 itu aku keluarkan dan gosok. Mekap pulak tu pagi tadi...siap mascara dan eyeliner...muahahaha (maknanya...all out la tuh.) Farrah, kalah encik, eh...cik Budi kita . Sangat beriya lah, pendek kata.

Rupanya selepas lebih kurang 1 jam lebih aku, Nurul dan Kechik jaga kat COBM, we decided to open our booth in Upten. Imagine, Friday tghhari in Upten...Uni10 students sure tau keadaannya...penuh lelaki2 yg nak solat Jumaat di mesjid uni10. There, there was no counter or table yang sesuai for us to open our booth. Aik, kata ada? Last2 we went from table to table, mana2 muka mcm final year student tuh, terpaksa lah aku beramah tamah menegur. Tak lama pun, dlm 1/2 jam. Ada la 1 meja laku...while some ambil our numbers and promised to come to our booth later. Pusing-pusing...urp, macam kenal je mamat sekor nih. Sah la dia...kot. ha ha
2-3 kali gak lalu lalang depan dia. Dia pun tak pasan. Ha ha sia2 la pakai mekap cenggini :p
Call him up afterwards. Haaa...sahih.
Encik Mus, maaf saya tak tegur. Sesungguhnya saya malu :p

Pergi balik to COBM till 2 something. Bagi2 duit to Yann and Manjeet, balik Ilmu siap2, then kuar gi kelas PSA at 3. In class, had a splitting headache. Panas sangat kot hari...been going in and out of aiconditioned room banyak kali already...tak sanggup duduk lama2, left my things and cabut after 45 minutes struggling to keep my eyes open...bangun ala2 macam nak gi toilet konon. Friends, anda hanya boleh lakukan ini jika ada classmate anda sanggup angkatkan barang2 selepas anda pulang ye. Maka aku balik apartment...tido.

Woke up at 6pm. Promised Leila we'd meet that day. Finally! Selepas 9-10 years tak jumpa dia! Hang out for a while in Street Mall's Austin Chase, then pergi her place in Cyberria. Somehow, it felt like those years didn't really pass. Felt completely at ease with her, just like when we used to duduk atas tangga depan dewan SKBD dengar lagu f.o.r.u.t.o.c.
So friendship does remain and never can end. It might go on hiatus tho'.
We'd definitely hang out again babe!

Went back to Uni10 at 9.30...took my stuffs, drove back to PJ.

So it was a very tiring day...tapi sangat2 bermakna.

Tomorrow...pesta jomblo. I'm in!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...