Isnin, Februari 02, 2004

He he he...new skin. Sempena raya haji la katakan. And no, it doesn't prove that theory of Aja that I am an FTG. In fact, in proved the opposite. Wanna know why? Ha...ask moi.

Ed pun dah tukar skin nampaknya. Wahhh blue and black too! Cayalah deq..ha ha welcome to the blue&black clan!! *clap*clap*

Peon, tudung ku yang aku pakai di JB, semuanya beli kat kelantan beb. Ko balik nanti, kita buat jalan2 cari makan kat kelantan la plak. Tudung tu kalau in KL around 25-20, paling2 murah pun 19. Kat Kelantan is 15-20, kalau tak silap. Ehemm...promo tudung la plak. Tudung tu bak kata sahabatku Shamam, ada 3 saiz. Brand Donatello. Lembut tapi senang untukdibentuk. Cieee.... maka, marilah menjadi butik Donatello bergerak! hu hu

Hari raya was...ehmm, macam hari raya la kan. Cuma this time around instead of just rendang daging, Wan served rendang unta and rusa too. Mana ntah dapat tuh. Ha ha macam unik jek la hari raya nih. How does it tastes like? HUrmphhh...macam unta dan rusa. Ehehkk...lawak bodoh.
Ina and her sis got a dose of "Hari Raya di Rumah Haji Ramli". Kata mereka, meriah la gak. Pagi tu je lah meriah pun, datang petang balik rumah masing2 tidur tak ingat2. Hari raya yang gemilang.

Eh but my hari raya didn't go to waste. Woke up at 6, started to read 'Eiff*l...I'm In L*ve' by Rachm*ni* Ar*n*ta sampai pukul 8. Habis jugak la 200 m/s. It was either reading this or 'Aku' by Sju*man Dj*ya...yes, the book yang menjadi titik utama dalam peredaran cerita AADC. Initially, I picked 'Aku' up, but the image of Samu*l R*zal was stronger than R*ngg*'s in my head, so Eiff*l it is.

For the sake of mereka2 yang belum membaca buku ini atau menonton filem ini, saya tak akan komen banyak. Nanti will spoil the effect. Two words, gaul banget!
Kepada mereka yang berminat membaca buku2 ini, sila hubungi saya di talian...ahh, you people should have my number already!

After 8, siap2 to go to Ull's place. Got makan2...he he Lama rasanya tak gi her place. Wah..makan nya enak2 banget ya. Ada bakso lagi! Terima kasih ya mbakk ngejemputin gue!
Ina dah panggil Ull 'Kakak' dah sekarang. Ha ha...Ull, sudi kah jadi kakak ipar awek tuh? Dia pesan titip salamnya buat Emi. Ha ha potong jalan sungguh la Ina nih.
Lin introduced Arief to the family yesterday. Woahh...menurut gue Arief itu orangnya berani amat! Jia yo jia yo! Bulan Mei je lah...ek? Bulan Mei? Ull balik ke nggak bulan Mei? Kita kena start praktis jadi pengamen mulai sekarang. Lagu utama...renjis, renjis dipilis...ditepungi la tawar...

Who's next? Ull!!! Eh...Im!!! Lissa!!! ha ha kang Kikin lak yang kawen duluan. Auwhh...

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...