Rabu, Mac 10, 2004

Aku dah bosan plus sangap dengan skin ini. Tapi malas nak tukar. Hehh...tunggu lah aku ada masa sikit.
Semalam Anis sms aku dgn khabar yang membuatkan jantung aku luruh. "Farina, kita present SM minggu depan!!" Demmit...I was hoping our turn is the week after. Mungkin sebab company yang kitorg analyze nih company yang prominent, Amazon.com tuh, yang membuatkan turn kami awal. Aurgh...sakit jantung aku dengar. Apa benda pun tak buat lagi! Mujur kasi aku n Anis part recommendation, so kena duduk and perah otak sampai mimpi2 ku pun dihiasi Amazon.com!

Mujur for IA aku tak perlu pening kepala. Group partner aku yang baik hati telah mengucapkan one magic sentence iaitu... "takpe, aku boleh buat sorang. hmmm...we just split the cost je, okay tak?" Boleh bang! Ha ha...you're the best!

Grad dinner? So far berjalan lancar. Sikit masa lagi akan dipromokan di radio-radio pule. Tapi aku belum ada baju nak pakai. Semalam sambil buat assignment SM, usha baju online...menarik2 gak ek. Harga pun within my budget. Tapi takut la beli baju, kang senteng ke singkat ke apa ke...how? But if worst comes to the worst, kalo dah takde gak baju yang aku berkenan kat shopping2 complex kat KL nih, aku gamble je kot...shipping only take 2 days...wah, sape pernah beli via Amazon.com sila berkongsi pengalaman dengan aku yer?
Dan aku tak ada partner ke dinner tu nanti. Hu hu hu siapa nak jadi partner aku, sila angkat tangan? Lelaki diberikan keutamaan! Or rather...calon lelaki saja saya terima! Har har har!!

Tonight akan ke MMU lagi. Mari kawan2...kita hangatkan suasana! Yuk semua!!

Oih, betul ke Dewa nak turun Malaysia for F1? Betul ke? Biar betul...biar betul betul...wahhh

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...