Khamis, Mac 11, 2004

"Apo yang hebat sangat?"

Soalan diatas saya tujukan untuk menjawab komen Encik Reza di doneeh saya. Apo yang hebat? Eden tak paham la.

How's the show at MMU yesterday? Aku yakin Shamam menyediakan maklumat yang lebih berguna di blog dia. Ha ha aku akan fokus dengan apa yang aku rasa tentang show itu...it was great! Mueheheh...worth la my RM10, but...the mixture between nasyid and RNB in one show, I think the audiences were not ready for it yet. They were restless when Brotherz and friends were doing their part of the show, as they anticipated RE and VE's most-waited performance. Hey...aku rasa the nasyid part was damn good ok! Their voice were really smooth and powerful, meremang bulu roma...yeah ok so they are not as well-known...but ppl should really give them a break. I can almost visionised if Brotherz went on singing another song, ada lah botol air ke melayang. Ha ha. Jangan kena kat abang kawan saya tu sudahla. Kang...ehmmm...

Ada orang sudah tersuka pada abang kawan saya itu. Siap ambil foto berdua-duaan lagi. Dem. Pakkal la mamat tu nak kawen bulan Mei nanti! Ha ha...kepada cik yang ambil foto dengan Mu**z tuh...mo kem salam ke? :p Ada kawan saya di uniten ni siap mo mintak kad jemputan ke majlis kawen dia. Ada yang mo jadi adik angkat dia. Ha ha...wah, fanatik ke? Saya pon nak mintak la jadi adik angkat...ke adik ipar ke...muahahaha

Dan sekarang aku kembali mengadap kerja yang bertimbun. Sempat ke nih nak siapkan semua. Tak sempat pun kena sempat-sempat kan juga, ye tak.

Bestnya encik Reza sudah mo habis belajar. Nanti join ke aku nak ke t4nch4p nanti? ngehehe. Cik Shamam, kita pergi kan? Tak kisah r final 29...sompek! :p Sapo laie mo ikot? Jom jom r! Dokek jo dengan umah Shamam.

Dan sekarang...aku lapar.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...