Khamis, Mac 04, 2004

Huwaaa...another sleepless nite went to waste. I still need to do a bit of alterations to my SM assignments, patut hantar tadi (erk, patut hantar Selasa arituh actually) but Encik Baha, Abang Baha izinkan aku ambil balik untuk alter. Muahaha...sia2 jek tak tido malam semalam! Minggu depan hantar beb! Sayangggg abang baha! Muahahah (Fai, sila jangan timbulkan lagi gossip2 liar ;p)

Was a bit pissed off with a group member. So what, okay...I was late. For a few minutes! There's no need to start on me, even if aku busy pun, aku tau la tanggungjawab aku. And I will make sure, assignment aku siap. Tu tanggungjawab aku la. Demmit. Bukannya korang discuss apa pun. Setakat nak cakap benda tuh jek, call je lah. Tak payah aku terburu2. Gile...internet kan ada! Gune lah teknologi! Ish ish...bosan.

Mana ada aku busy sangat pun. Standard je lah. Nak tunggu aku free memang tak dapat la. Tapi I can always make time for things I have to do. Tak tidur pun takpe janji kerja jalan. No time for rest...that's normal what? Dah hujung2 sem ni...I am prepared for it. How come they do not believe that I can do it? Ahh...lantak.

Kalau ye aku tak dapat siapkan kerja, buang je nama aku dr kumpulan. Kalau aku extend, kalau aku fail...so it's my fault. Dan aku akan tanggung salah aku sendiri. KALAU aku memang tak buat kerja aa! Masalahnya, cube cakap sket apa kerja aku tak buat??!

InsyaAllah nak gi Ibiza tomorrow. Anybody nak join?

A friend will be performing. Haven't told him I wanna go...nak surprise ke tak? Ha ha...tengok la macamana.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...