Rabu, Mac 31, 2004

Suatu malam yang kelam dan sejuk, saya menghubungi kawan saya melalui telefon. Ternyata dia sedang bersama kawan-kawannya yang lain, hendak duduk minum di kedai mamak. bacalah rentetan kisah kami... *skrip ini sudah diubah sedikit sebanyak dari yang asal*

me: kat map'le? orderkan saya teh tarik (gurau je nih)
dia: (speaking to the mamak) dia nih *probably points at the phone* nak teh tarik. (speaking to me) lagi?
me: roti canai 1 (still joking)
dia: (speaks to mamak again) dia nak roti canai. (speaks to me) mo order ek?
dan tibe-tibe...
ada suare asing di talian telefon
MAMAK : hello, nak order apa? tadi mau roti canai sama teh tarik, betul ka?
me: erkk??! *LOL* takde lah mamak, cancel! *LOL*
MAMAK: aiyoo, kansel ka? okey (pass the phone back to my friend)
dia: ha ha ha...hello
me: GILER!! ha ha ha (sambil ketawa sambil berguling-guling macam tenggiling)

Giler lawak la anda nih. Thanks for making me laugh. Ha ha ha...

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...