Selasa, Mei 25, 2004

Ada apa dengan presentation?

I have finished my final presentation in Uniten, hopefully. Tadi there was this guy from this other group who got his gal to take pics of him during presentation. Kenang-kenangan gitu. Dan tiba2 aku teringat, aku tak pernah pun ambil gambar masa presentation. haha...takpe ar, esok luse aku posing je mcm tengah present, pas tuh amik ar gambar segulung dua pon kan. bawak camcorder ke. ehehkks...

Semalam presentation SA. Buat warga2 uniten yang bakal belajar dgn wanfad, dia memang mengerikan. Sangat. Hehh...1 jam group aku kena grill kat depan. Masak rentung. Tapi orang lain yang tengok lak cuak. Yang kitorang kat depan ni lagi fikir, adeh sakitnya berdiri lama-lama, dah la pakai high heels!

Apa-apa pun...Good Luck la dengan dia!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...