Rabu, Mei 26, 2004

Ahaaa yeahhh! Ahaaa yeahhh!

Hahaha...thanks kawan2 atas pradengarnya. Aku nak komen sikit. Kalau 07des, sangat ketara unsur2 kejiwangan dalam lagu2 ciptaan 3r0ss ku, kali nih pula macam, cinta yang tak kesampaian pula. Bersesuaian dengan majlis lah agaknya? Semenjak ditinggalkan kekasih ni katakan...hehehhehe...and I love these 3 songs that I've heard! Best best!
3r0$$ tanpa A$+r1d adalah lebih brilliant! :D

Siapa Nasuha?
Was driving to class around 1.30 when Zul called. Dia nak ajak aku ke majlis pelancaran filem 'D4Y4NG' nya. Alamak, kelas 2-4 pulak, majlis pukul 3. So aku nekad untuk pergi juga, walau sedikit terlewat. Nak ponteng tak dapek la, unless bersedia nak mampos. Kelas wanfad tuh. Pergh tak berani.

Lepas dia call, aku tengok balik apa aku pakai. Pakaian bertema kan kelas gitu. Pakaian kuliah, ala2 comot juga lah. Haha...naseb ar, lipstik pun lupe nak pakai, muka pun tepek bedak bayi jek. Selalunya aku kan...ahaha you know me! Good thing I left a lot of shoes in my car. Takde lah pakai selipar W4ts0n RM5.90 je ke Cyb3rv13w L0dge.

Kat kelas, cilok lipstik Faie :p And of all days, wanfad wants to extend the class sampai 4.30. Adeh, aku ketelatan nih! Tak senang duduk aku dibuatnya. And when I was contemplating how to leave the class early unnoticed, she asked me a question. Tau jygak nama aku rupanya wanita itu. Hahaha...so much for leaving, duduk jugak la sampai selesai. Kalo blah sure kantoi punya.

So, sampai lah aku dan Shamam di resort itu around 5. Gile babeng cun la tempat tuh, rasa cam transported to pulau peranginan kat mana jek. Serious terpana seketika! Orang pun dressing ala2 cam purbawara, kebaya2 beranika rona dan warna. Yang aku dgn Shamam? Heh. Agaknya sebab tu kot orang pandang2? *perasan*

Call2 Encik Zul tak dapat. Nasib baik jumpa Osh yang sedang berbual dengan 4ndy dan warga2 T4nch4p lain. Dia tunjuk kan di mana Zul sedang dalam press conference. Aku dan Shamam menyamar sementara sebagai wartawan, sorang dari Bulletin Un1t3n, sorg dari Warkah MMu. Ehehehhh...

Dan setelah selesai press cons, kami pon berdiri2 diluar sambil di perkenalkan kepada mereka yang terlibat dengan filem itu oleh Encik Zul. Yang konpius tuh...dia dengan pede mengenalkan Shamam sebagai 'NASUHA'. Apakah jadahnya??! Hahahha. Tak pasal2 Cik Shamam dapat nama glemer gitu.

Cik Raudha called me, I let her talk to her fave actor. Tort. Distorted ey sis? Hehehe... seronok nya dia!!!

Left that resort, mkn kat streetmall. Saw Zul again since the whole casts and crews dined kat mall tuh gak. Restoren lain la. Tak standard la kan kalo diorg mkn kat kedai nasi ayam tuh jek. Ehehh...

Btw, Zul kan, sangat segak berbaju melayu. Diulang suara, SANGAT segak. hehehe

Aku dan Shamam dapat door gift, berupa keychain berbentuk lembing. Tajam lagi. :p

Thanks Zul.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...