Khamis, Jun 17, 2004

Finito.

Kalau aku berjaya lulus SA. Hanya budak2 SA saja yang memahami betapa kecutnya mengambil SA. Betapa tak tenang nya jiwa memikirkan, lulus ke tak ek, lulus ke tak ek...masa jawab paper pun dok kira2 berapa target untuk lulus. But she's mean and she can fail me anytime she wants. Whoaaa...scary siot!


However for the time being I would enjoy being unemployed. Thinking of applying to be Starbuck's barista ke apa, cambest gak ek. Haha..but the outlet in Amcorp only got opening for manager. Maybe later.
CG was okay...I dunno la bley dapat A ke tak, tapi lulus tuh InsyaAllah. Thing is carry marks memang dah cun, Prof. was soooooo pemurah dengan markah gitu. Our WHG plans and strategies got an A, but so did everybody else. Haha. Cumanya ours got additional comment, "Well covered". Hell yeah, we h1lt0n punya plans, ubah nama and edit2 jek, mmg la menyentuh semua aspek, even those yang kami tak terfikir pun. Tapi tak tidur malam jugak buat menda tuh...kan Aliaa kan?


Talk about hotel, Ili telah memberikan nama hotel dimana so7 disyaki akan menginap. Won't post it here. Tapi aku boleh dapat diskaun for F&B *hint,hint*. Naseb baik since last week Abah dah suruh aku je simpan the card. Eik, macam tau-tau je ye bah? Muahaha!


Will be going to Kuantan tomorrow. Eik, silap...today. Friday. Good thing juga aku jomblo, if not I might have some serious explaining to do. Heh. But he whom I am going for does not know yet that I am coming. Surprise la kononnya. I'll be coming back on Sunday. Sesiapa yang menjemput abang2 ku, tengok2 3r0$$ yerk.
Next week, aku ke Seremban on Thursday, Melaka on Saturday. Heh. Gilak berjalan.


A gal told me she likes HIM. She didn't know. Typically me, I asked why she's not trying. Typically me, I also asked if she wants me to tell him. Typically me, I was hurt but I smiled and laughed. Bencinya.
Nak sangat, ambik je lah. Tak heran pon. Damn


Heh. Esok jumpa mamat gilak. Minggu depan jumpa 3r0ss gilak. Minggu lagi satu? Macam nak join Hara to J4k4rt4 lah. Tempted gile! Hahah...sah la aku yang ketidakwarasan padaku.
Adios y'all!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...