Ahad, Jun 13, 2004

Gilerr ke hape?

Apa ke jadah dia tepon aku!
Hahahaha...kang pulsanya membengkak kang...
Tu ar dia Shamam, sekarang sudah ini macam,
Sudah amacam?
Lantak...
Hahaha!
Takot ar plak.


Dan giler ke hape aku bangun awal2 pagi ni, hari Ahad pulak tu.
Aku tak bley tido!!!
Huwaaaaaa~~!
Kalau mak aku tau nih, sure aku kena bebel. Heh. Alang2 dah bangun awal, baik aku study. Nak study ar nih...tak caye ke?


BTW, Puan Lin dan Encik Arief,
kad jemputan eden dah terima. Terima kasih banyak2.
Tak tahan plak aku tengok jemputan for 'Farina & Partner'.
Partner mana aku nak culik nih?
Hmm...
Anybody interested? Terbuka kepada lelaki yang straight serta single sahaja. Kalau berminat, sila hubungi saya untuk uji bakat.


Dah gile ke hape aku nih?

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...