Selasa, Jun 29, 2004

:: M E L A K A ::

I can't recall each and everything that happened there. Aku just ingat ia best, bester, bestest! Hahaha!
Konsert sangat memenatkan. Mujur juga dewan itu dingin. Mula2 masuk, sejuk sampai ke tulang hitam gitu. Setelah warming up...yeahhh!!! Tak sempat berpeluh pon beb! Even the boys cam gilak energetik. And HE is ultra cute, dengan coat and spek rayban...wooh, sexy siot! Setelah 2 tahun banner kita buat tak berkibar lagi, di konsert ini segar kembali. Basically, BR!LL!ANT, BR!LL!ANT, BR!LL!ANT!!!

the banner, me and cinot


lepas konsert, 8 kereta sekali konvoi ke RSU. Sure pakcik makcik kat situ tulis dlm diari, hari ini dalam sejarah. Dan sure jejaka2 di meja lain jeles dengan beberapa kerat je jejaka yang duduk dikalangan gadis2 sh3il4g4nk yang cantik rupawan wanita itu, untuk dihargai, untuk dicintai, untuk dikejarrrrr...haha. Walaupon ada makhluk asing, it still was very the happening gitu.


After RSU, Kikin bagi idea gile ke N4Z4. Aku ikot jek. You have to see the adegan mesyuarat tingkap tgh jalan raya yang kami lakukan, then you'll believe it! Gile! 3 cars decided to go, 2 decided to balik tidur. 3 yang lain, berpecah pulang ke mana2 je lah.
Tak lama menunggu di N4z4, anak2 pulang dr im1gr3sen. Du+4 ajak minom. Jalan kaki jek. Di gerai HE and Ad4m tengah makan. DIA dia yang kurus melidi tuh, bila kami tanya, makan...4 keping roti canai! Tak silap aku tomyam juga kot? Dan 3 cawan air laici? Uishhh...haruslah aku belajar masak roti canai. Kami2 order2 air, otak2, yang akhirnya di habiskan oleh 2 mas yang aku tatau nama. Mule2 kata tak sedap, last2 ko jugak yang perabis yek? Masa nak bayar, tibe2 ada yang bilang, seorang jejaka mau traktir. Ya udah, makasih berat! Moga dimurahkan rezeki buat kamu, istri dan penyambung keturunanmu yach!


Waktu mau pulang tanpa dendam... ke hotel, I pulled HIM aside. Dah bagi benda yang aku nak bagi tuh, kami pun berjalan2 bersama se1r1ng dan sej4l4n....dindaaaa!!! kandaaaa!! burung pun turut bernyanyi...lalalalala~~ Naemah, dah scan tak gambar saya pakai cermin mata hitam DIA? Heheheh...
Kikin pun gumbira di Ultahnya. Hehe...madu kah kita?


Balik hotel jam 4. Jam 5 tidur. Jam 7 bangun. Jam 8.30 udah berangkat pulang. Selsema, pening, sakit kaki. Singgahkan Naem di M3L4k4 C3ntr4l. Sampai KL, drop Zura dan Kikin di LRt. Hantar Cinot di KJ. Then aku ke hospital. Opah dah ok sket. Alhamdulillah. Balik, pergi meeting pula. Kesimpulannya, jam 8 baru aku bisa tidur yang beneran. Gile penat!!!!


Isnin, hantar mereka ke KLIA. Cuman ada aku, Ull dan Cinot. Duduk lagi di sisi DIA.
Ku awali hariku dengan mendoakan mu
Agar kau selalu sihat dan bahagia di sana
Sebelum kau melupakan ku lebih jauh
Sebelum kau meninggalkan ku lebih jauh...

Sob sob, lagu tema!


Udah lambai2, kami ke Mid. Makan, Nonton wayang, cuci foto...bila tengok jam dah pukul 3, aku berkata "eh, mereka dah sampai sana kan?". Dan tiba2 cam sayu. Spastik kah? Hahaha tapi memang sayu dan bukan aku saja rasa begitu ok!


Malam tadi check result. Aku lulus!!! Aku dah betol2 grad!! Yeyeahhh!!! Happy...sha~la~la~la...


So sekarang saya nak sambung packing baju. Coz I'm leaving on a jet plane...don't know when I'll be back again....

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...