Khamis, Julai 01, 2004

Coz I'm SUPPOSED To Leave On A Jet Plane

HUwaaaaAA!! Tension!!!
There must have been a mistake when I booked the tics.
Bloody hell.
Tadi pagi pukul 6.14 waktu tempatan baru nak perasan. Tu pun nasib baik check. DAMN!!
Called Abah up. He thought it's hillarious. Thank God. Ingatkan dia bakalan marah.
Called Mak up. She asked whether Abah marah. She thought he bakalan marah too.
Anyway ladies...
I am still leaving.
Only not today.
My flight leaves on Saturday.
I dunno what f**king hell happened, but that's what written on the iterinary.
Which I didn't check thoroughly before coz I assumed it'd be the date I keyed in for, which is today.
Arghhh damn!
Nak salahkan siapa. Salah aku? Salah A1rAsi4? Aku pun tatau what when wrong. Abah pun ada masa aku book tiket. Dia jadi saksi. Aku click 1 juli. 1 juli. Pening! Apo nak di kato!
Apa-apapun:


Faedah bertolak lambat:
1. Ada orang boleh ke hantar to KLIA. It'll be weekend. Tak payah aku naik ERL.
2. Anda2 yang belum bagi list shopping, boleh berbuat demikian segera.
3. Boleh packing tanpa terkocoh-kacah. (which is quite insignificant now that all my bags are packed and I am ready to go)
4. Aku arrive on Er0$$'s birthday. Hahaha...not that it would make any diff., but memijak tanah Ind0 di ultahnya, pasti udara akan terasa lebih nyaman. Kan kan? Hahah! Atau aku je jadi hadiah ultah Er0$$, jadi stripper mel0mp4t l3bih t1ngg1 dari dalam kek? Err...
4. Paling utama, I shall have more time jenguk Opah di hospital.


Keburukan bertolak lambat:
1. Kurang hari berlibur di sana. (owh well, what the hell. Bak kata Er0$$, "J4karta is too crowded" anyway.)
2. Kurang hari untuk shopping.
3. Kurang hari untuk apa-apa pun!!!


Setelah ditimbang tolak, tak kisah pun lambat. Tapi, arghhh!!! Tension jugak!
I better call Hara now. Hope she'll think it's funny too.


Encik Er0$$, tunggu aku di J4karta mu!

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...