Sabtu, Julai 24, 2004

I asked kesukaan hatiku last nite whether he's going or not. He replied, "see you tomorrow". Aik, so he decides I'd be there? Hmm...which is partly true, I'm going coz he'll be there. Simple logic actually. So i begged and half dragged two kind ladies to come with me, and hope they'd enjoy themselves somewhere along the line.

Went with cinot, one of the kind ladies, to saloon earlier than afternoon. She wanted to cut her hair short. I wanted a trim. But I was the one who walked out of the saloon with short hair (the last time I had my hair cut this short was when I was in...form 3? form 4? ahhh...pokoknya, udah lama banget!) while Cinot's hair, masih bisa diikat sih! Hahaha...Ili looked at it before going out with us tonight, and she said "kurang pendek tuh utk jadi KD." ngehehehe.

Kesukaan hati saya telefon waktu saya masih dirumah bareng Cinot dan Ili. Felt somewhat daring menjawab telefon di hadapan bunda, andailah bunda tahu saya masih bertemanan dengan dia...kena grounded kah aku? Ngeh. He wanted to know what to wear and whether I'd be there. Ouhhh...so sweet! Haha. And so we went. Joined by Hajar there. Met somebody's kesukaan hati. He looked...different. Kami memilih meja yang dipersimpangan dilema, dekat dengan kesukaan hati dia, dan dekat juga dengan meja my supposedly kesukaan hati. Kita nama kan kesukaan hati dia sebagai A, jejaka yang kononnya kesukaan hati saya sebagai R (tapi sebenarnya dia yang sukakan R!) dan...kesukaan hati saya yang sebenar sebagai Z. Z datang dan duduk di meja R. How fitting. Betul-betul di belakang saya. He looked so different! I was like....whaaaaatt?? Z t1nd1k t3ling4??! Benarkah dia??! Erkk... Saya biarkan dia duduk sebentar sebelum mengusha dia penuh makna dan dia pun perasan jua..."Eh, Farina!"

Dia tindik untuk wataknya. Owh. Dia hanya boleh kata itu. Lain, tunggu dan lihat. Dia nampak tak gembira. Dia nampak tak sihat. Dia nampak kecewa. Dia nampak macam...(this is Ili's word, not mine!!) cam bapak ayam. Owh why.

Perkara-perkara yang saya belajar tadi:
1. Tak boleh kasi orang hadiah benda yg tajam. (O told me that. He said he'd rather buy the miniature keris I gave him coz it's not right to give orang benda tajam. And he paid 50cents for it. Adeh, sorry...saya baru tahu. But he too think the keris was cool.)
2. Ili sangat grogi depan kesukaan hati.
3. Pacar Z jauh.
4. Z dan F (F adalah seorang jejaka yang sama kerjaya dengan Z) berfahaman yang beda. Itukan udah jelassss dari dulu!!! (ya, jelas buat gw dech soalnya. heheh)
5. T4nch4p is unpredictable. Don't go there expecting anything, you might be dissappointed. Just go there, enjoy the ambience, chill out. And do try the coffee. Pergh!
6. Minum kopi tu jangan banyak2. Ntar sakit perut lagi.
7. Nongkrong bareng teman is always a fun thing to do. Ili, Cinot dan Hajar masing2 ada bakat utk lawan !nul. *clap, clap*
8. I should sleep now.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...