Khamis, September 30, 2004

Dear Cinot

In response to your latest entry in your blog:
"i still hv the dream to open a hotel by the beach too. & hv 3 children who speak indonesia/ japanese/ italian/ french as their first language. & venture into some [private & confidential] business with fg. haha, no it's not about pornographic films but that sounds [very] interesting also. hope that fg & im love the skin surprises.

cinot"


let's get into that private and confidential business shall we? haha, pornographic films side income la, what do you say? then we distribute it to indon, japan, italy, and france, so that your kids can learn the language there. hahaha.

bad idea?

luv the skin surprises, thanks!

Yang Sedang-sedang Saja

Dia tidak cantik mak
Dia tidak jelek mak
Yang sedang sedang saja
Yang penting dia setia

Aku suka dia mak
Aku sayang dia mak
Kasih dan rinduku ini
Tentunya untuk si dia

Sedalam-dalamnya lautan india
Lebih dalam lagi cintaku padanya
Sesuci dan sebeningnya embun pagi
Begitulah cintaku pada dirinya

Dia nombor satu pilihanku
Dia nombor satu idamanku
Gadis sepertinya yang ku mahu
Yang sedang sedang saja
Yang sedang sedang saja

*lagu ini ada digunakan sebagai soundtrack 'T4k bi4sa'.

saya suka dia seadanya. yang sedang-sedang saja.

Di mata saya dia masih insan biasa.

lagipun, memang 4rtis insan biasa kan? bukan luar biasa kan? bukan alien kan?

*T4K BI4S4*

Omong kosong

Been voting for S0ul D1n3r0's 'K4u P3rgi Ju4' (Sy4zli4na is conveniently forgotten, of course. haha) on red's website. They're on jj's c4rt4 21. Vote, vote dan vote lagi. Tu je lah kerjaya aku hari nih. Rakan2 yang rajin, marilah bantu vote sama. Hahaha.

Went to Blu3's concert the other day. Matur nuwun Ili! Hey, I enjoyed myself, and so did Ili. We even sang along to more than half of the songs. Yeay, kami tahu lagu Blu3! *bravo!* Tempted to buy B3st of Blu3 juga. Silakan siapa yang terasa nak melanggar aku dgn truk anggur.

Gambar konvo sudah selamat diproses. InsyaAllah akan di upload seberapa pantas. Fikir2 balik, pagi konvo tu, terakhir Abah kelihatan sihat. Petang tu dia dah mula sakit, a few days later was admitted to the hospital. Even he admit, masa konvo tu dia sakit juga tapi dia gagahi juga untuk datang. He was so glad he came. Glad is not enough to describe how I felt. Mak and Abah came together, itu akan sentiasa terkandung dalam lipatan sejarah hidup aku. And I have a picture to prove that! Sangat, sangat terharu. Terkesan. Hmm...

Terasa nak relive my convo again and again. Tapi hanya dalam mimpi saja lah kot. Mak still talks about how it was a perfect occasion. Saya setuju banget. Sekarang tinggal gambar yang ambil di studio tu belum saya ambil. Belum punya uang. Belum berani mintak kat abah. Hmm...maybe tomorrow. Saya dengan pede mengatakan, gambar tu sure cantik! Ahaks...
(keyakinan yang sebetolnya tidak ada asas yang kukuh tapi pedekan aja.)

Semalam Mak cakap, "kalau Along betul2 serius dgn Kak Lina, dia patut ambil kesempatan skrg ni. Bagi Abah peluang tengok seorang anak naik pelamin" telah membuatkan aku berfikir panjang. Nak ke Along kahwin? Boleh ke dia kahwin dengan keadaan dia yang terumbang ambing skrg ni. Serupa suruh aku je kahwin. (Dengan Er0ss? haha) Anyway, both of us, aku dan Mak..pun tak sure dia nak ke idak dengan Kak Lina tu. Famili kat B3ntong dah kecoh. Kecut perut Along hari tuh, Wan Teh nak pinangkan terus Kak Lina. Tau takot! Haha.

Kak Tuty, my cousin, nak bertunang Ahad ini. Aku kena mekapkan kot. Owh takutnya. Seram2. Must ask her to come untuk sesi rehearsal mekap dulu. Aku gak pede. Anyway, kali ke 2 Kak Tuty bertunang. Both dengan lelaki yang wayyyyy younger. This one, is 23. Just a year older than me woo. Kalau tak silap aku, Kak tuty's like...30 kot? Kak Mona (my other cousin) says she's older than that. Kak Tuty's a lecturer. Both guys, ex-fiance and fiance-to-be, students dia.
Saya cuma mampu doakan dia yg terbaik. Hope she wont repeat the same mistake twice.

Nescaya weekend ini saya juga akan mendapat syarahan tentang jodoh dan pertemuan serta perkahwinan dari Opah. Adoi.

Isnin, September 27, 2004

Kesabaran itu...

Ingat tak that quote from AIT? Aku pun dah ingat2 lupa. Something bout kesabaran itu macam aiskrim. A friend left an offline message, saying she might need a lil bit of my kesabaran. Why my dear? Will talk about this later k. Apapun, mesej anda menyedarkan saya. Kesabaran saya juga dah jadi setipis kertas. Baru pagi tadi membuat resolusi untuk melupakan segala. Walaupun takde lah resolusi sangat sebab ada echo kat belakang yang kalau dengar betul2 it sounds like "betul ke?? macam boleh jek?!" tapi aku terasa cam nak berlari. Tak sure either untuk meng3j4r m4t4h4ri atau untuk menghilang. Lari dan teruskan bernyanyi? Maybe. Maybe unlikely.

Mungkin aku harus biarkan si helang terbang sendiri. Aku dah tak berdaya nak pasang sayap yang patah untuk terbang bersama. Mungkin bila nanti, kita kan bertemu lagi, si helang sanggup duduk di tepi air, macam hang tu4h dalam pgl, sementara si dolphin duduk dalam air, macam gust1 putr1. Hahaha. Mungkin.

Persoalan: Kalau kejujuran itu macam aiskrim, adakah kesabaran aku dah habis di lahap, atau pun sudah mencair di tengah panas?

Ahad, September 26, 2004

Read Ili's blog for review on Ae. Memang nightmare. Aku masih tak mampu dengar nama N4ssi3r W4h4b tanpa terasa nak gelak guling2. So there.

Luckily, met Sak and Dam tadi. Terubat gak hati. Alangkah damainya melihat mereka solat jemaah. Terasa cam nak pinang je diorg jadi anak menantu. Haha. Or...jadi laki? Opps *Sorry Naem*.

On the way to KLIA, I received an SMS from Atuk.He wants me to be Abah's place by 4. To meet Tan Sri. Siap tulis "It's an ORDER". Jadi agak sakit hati. Tak boleh ke cakap baik-baik, aku pasti akan menurut. Tension. Jadinya sepanjang jalan pulang aku mengomel2. Sorry lah cinot, ko memang malang kena dgr omelan aku. Ahakss.

Anyway, got home just in time before Tan Sri arrived. Siap aku yang bukakan pintu. Owh kalau lah dia ada anak teruna, dah lama dah aku test power. Coz he's only like what, the richest Malay man in Malaysia. And he was really nice too. Aku cam cube kontrol menganga tengok dia macam orang bodoh. Even at 53 he still cuts a striking figure, apatah lagi masa muda mudi dulu. Owh, sangat la best.

I think Abah wants me to work with Tan Sri. I don't mind. I'm a big fan of him already.

*arghh...lupe nak suruh sak kirim salam sayang pada er0ss ku. kangen...*

Jumaat, September 24, 2004

Kh4yaL4n Tingk4t T3rt!nggi

Received news from Dik4 PP:
"Hi Na!
Ngga, kita ngga bakalan ksana setelah idul fitri. Kita ksana MINGGU KEDUA di bulan puasa! Hehehe.. At least, itu yg aku tau. Tp mungkin jg diundur sampe setelah idul fitri. Kita bakalan promo album disana. Can't wait to see u guys in KL! Hehehe.."


Uhuk, uhuk...bulan pose??! And ya...he wrote "Hi Na!" Ahakss.

And then this...
"Yee.. Klo lebaran sih enakan di rumah lahh, bareng keluarga. Di KL tempat hiburannya pada tutup ga pas bulan puasa? Aku pengen jalan2 disana nih. Night clubnya buka ga?"

Owhh...carik tempat hiburan la pulak. Bulan puase plak tu!! Haha.
Soalan jahat nekmah: budak2 tu pose ke?
Jawapan jahat aku: Ntah. Keliru jugak nih!

Dan yang telah bikin aku pingsan tadi petang:
"Yep, u got it. Klo aku sih pengennya jln kemana2, mumpung sempet. Ada amusement parknya ga? U know, roller coaster, ghost house, etc. Trus aku jg pengen ke café2 yg ada live music. Mall juga oke. Pokoknya, every cool place yg seru2 deh! Would u be our guide?"

Uhuk...would I be ur guide?! Dem, sure I would!

Tapi jangan la datang bulan pose, bulan pose kalu, I'll guide you to mesjid putr4j4y4, yuk terawikh bareng! Ahaks.

p/s: aku dah berangan nak bawak diorg jalan-jalan...hahaha.

Owh btw, my Abah dah discharge from the ward on Thursday. Thanks semua yang sempat menjenguk, Thanks semua yang telah mendoakan. Jangan takut2 nak cakap dengan aku, I don't bite lorr!

Am preparing my CV. Abah wants to see it soon. Someone wants to employ me. Ahaks...only 1/2 ready, itupun cut and paste orang punya. Waiting for Anis to send in hers, coz hers would be very close to mine, since we've been together in the same classes since our 2nd year in Uniten. Owh well.

Gtg now, it's nearly 9 o'clock, tv2 gonna show cerita bersiri yang ada ZHM. Long time no see him.
Tv2 banyak muka dia lately. Check out '3T 3D4r4' everyday at 6.30p.m., 'Meng3j4r P3l4ng1' on saturdays and sundays at 9.30p.m., 'Rum4h itu rum4h k1t4' every friday at 9.00 p.m., (all these on tv2) and every wednesday at 3.30p.m., he hosts 'G3g4r' on Tv1. Huhu...Pendek kata, bukak je tv, nampak muka dia. :)

*Kangen Er0ss. Kangen Kh4yl1l4. Kangen ZHM*

Selasa, September 21, 2004

Woke up with mata yang merah dan berair. Mak cakap... "saket mata nih, pergi naik bilik balik!" Was supposed to go to the hospital today, shift pagi lagi. Dah mata cam p0nti4nak h4rum sund3l m4l4m, tak berani lah. Kang tak pasal2 bikin wabak pulak kat DSH tu.
Slept.
Bangun2 tengok mata dah ok.
Aik. Hmm...Guess it's not conjunctivitis after all.

Mak called. She said Abah just called her and discuss about his situation. He asked her when is the suitable time to let the young ones know, especially Ettah since she's taking PMR in 2 weeks time, and he's not sure how she'll take it.
Decision's made. He'll talk to all 9 of us this weekend.

He also told her, he already knew...it's gall bladder cancer.

Stage 4.

And he's going on with chemotheraphy.

hmmm...

Isnin, September 20, 2004

Updates

Abah has been informed about his condition. Dr. Nazim talked to him this morning. I guess Dato' Dr. Haron tak sampai hati. Padahal he came to see Abah earlier. I was scared being the only one there. Cannot imagine how he would react. And how I am going to act.
He took it very well actually. Better than all of us. But then again, he was not told exactly what we have been told. Certain things has been kept from him. And Dr. Nazim punye cara to inform pun, like it's not so serious.
But it is.
He didn't know we knew. So he told us...

we're gonna do all we can. Please pray with us ya?

anyway...

another update, he and I decided to cool it off for a while. Please don't ask why. Am actually quite happy with the arrangement. Still hope things would work out. We're still seeing each other a lot. Smsing like there's no tomorrow. On the phone, tak yah cakap la. He's still 'anugerah terindah yang pernah ku miliki'. Owh, geli geli. And we're still in love. Tambah geli kan? haha.
But why do I say we're cooling it off?
Coz we are.

And I miss him so.

Khamis, September 16, 2004

P0L1c3

Talked to Dol about Abah's condition. Then we started talking bout other stuffs to keep my mind of it. Asked him if he ever...(untuk Min, isi tempat kosong). Min and I was positive he has. But he said dia tak pernah melakukan itu. Like I expected. See, Min??! But then he went on saying "kau lagi ar tak pernah kan, kau kan budak baik" and my heart almost dropped. If only he knew.
Maybe he did know. That's just his way of saying it. Dol, never make any sense. Pakkal la kau tu dah nak bertunang, lagi nak suruh aku serbis kau, hantu betol!

Met M00se for another comfort talk. I was saying, "if they're gonna cut his liver, he can have mine" and then he said something that totally bikin aku cair..."and you can have mine" Owh. Saya sayang awak. (aku tau, this is so geli2 kan. Skip)
Anyway, we were sitting in my car, talking, when a p0lice car came. (M00se would not be happy if he founds out I am writing this in my blog but...sila semua berjanji tidak akan beritahu dia k??!) Anyway, the p0licemen took my ic, and asked us to follow them somewhere. To a petrol station. To make a deal. They want to call J41S, unless...Basically, they left leaving my wallet Rm80 lighter. Should have let them call J41S though, boleh kahwin free. Hahaha.
Just a note: We weren't doing anything wrong in that car. No need to get your imaginations running wild. We were just talking. Betul beb!
I was laughing my heads off the whole way back...either because memang sangat lucu, ataupun my sense of humor dah gone hay-wire. M00se bengang gilek dengan pak p0lis1 itu. Eh, tapi inikan kisah klasik untuk masa depan! Kang boleh cerita kat anak cucu...oppps (kes pikir jauh sangat)

Rabu, September 15, 2004

Gall Bladder Cancer

Gall bladder cancer, also called carcinoma of the gall bladder, is extremely rare affecting only 7,100 (2) people in the United States per year. Unless it is very small and found when the gall bladder is removed for other reasons, the treatment now available is not particularly effective.

Because it is so uncommon and because its symptoms mirror those of far more common ailments, cancer of the gall bladder is usually not found until it is at an advanced stage and cannot be surgically removed. In the advanced stages, pain relief and the restoration of normal bile flow from the liver into the intestines are the principal goals of therapy.

How It Spreads
Gall bladder cancer tends to spread to nearby organs and tissues such as the liver or small intestine. It also spreads through the lymph system to lymph nodes in the region of the liver (porta hepatis). Ultimately, other lymph nodes and organs can become involved.

What Causes It
No one factor has been clearly shown to cause gall bladder cancer. Although it occurs most often in people with porcelain gall bladders where repeated inflammation from passing gallstones leads to hardening (calcification) of the gall bladder, it is extremely rare even in such patients. Since the gallbladder isn't essential, people with a calcified gall bladder may consider having it removed as a preventative measure.

Common Signs and Symptoms
There are no clinical signs or symptoms characteristic of gall bladder cancer. Jaundice (the skin turning yellow), bloating, abdominal pain, weight loss, decreasing appetite, fever, nausea or an enlarging abdominal mass are all signs that may be attributable to gall bladder cancer. Even if the following are found, gall bladder cancer would still not be the prime suspect because it is so uncommon:

Frequently, jaundice is a late development and the other symptoms have been present for a long time. Itching may result from the buildup in the skin of a derivative of bile, bilirubin, which turns the skin yellow. This symptom usually reflects advanced disease.

Staging A TNM staging system exists for gall bladder cancer, but for the purposes of deciding on which therapeutic option to use there are only three stages - localized resectable, localized unresectable and advanced disease.


The doctor suspected...he's in Advanced Stage...

Advanced Disease

The cancer has spread to distant sites (liver, lung, small intestine)
No standard therapy is known to prolong survival in patients with advanced gall bladder cancer. Single agent 5-FU or mitomhycin-C may help. An oral drug, capecitabine, also appears to be active against gall bladder cancer. Even if the tumor shrinks, however, patients may not benefit because of side effects and the tumor usually regrows quickly.

Chance of Survival:
2 year: less than 1%

Supportive Therapies

Symptoms associated with jaundice can include severe itching and a general sense of poor health. These symptoms can generally be managed with a drainage procedure to bypass the blockage in the biliary tract. This procedure may include placing of a tube through the skin or through the stomach. Surgery is rarely necessary to bypass an obstruction. If such drainage is ineffective, itching may be relieved by the use of Benadryl, Atarax or cholestyramine.
Pain relief may require large doses of medication. Narcotics must be used carefully, however, since they may have excessive side effects and are metabolized by the liver, which may not be working properly.
Non-steroidal anti-inflammatory drugs may be surprisingly effective even against the severe pain associated with gall bladder cancer.
Water pills (diuretics) to reduce fluid in the abdomen or legs may be helpful, but may cause significant imbalance in kidney function if not monitored carefully.
Nausea can be treated with standard medications, including suppositories.
Sleep disturbances are common, but sleeping pills should be used carefully since most are metabolized by the liver.
Frequent small meals may be necessary since an abdominal mass may reduce the size of the stomach.
Patients with the severe loss of appetite may be helped by an appetite-stimulating drug called Megace.

Selasa, September 14, 2004

I dreamt of $t4rbuck$

Dengan sesungguhnya, malam tadi, aku mimpikan $t4rbuck$. Secara tepatnya, C4r4m3l Rhumb4 Fr4ppuch1no yang enak. Mimpi yang sangat lucu. Yang pasti ada geng ngopi ku, Kak Im, Sor, Ili, Cinot dan Ull. Aku mimpi aku marah2 abang kat $t4rbuck$ tuh sebab dia cam tak nak bikin kopi cam aku mintak. Last2 aku masuk buat sendirik. Nyum...nyum...
Maka bila aku bangun, paham lah aku akan makna mimpiku.
Aku nak minum C4r4mel Rhumb4 Fr4ppuch1no.
Abah saya di hospital. At first they suspected ada problem with his kidney, ingatkan ada batu. Rupanya bukan. Then suspect hempedu pula. Pun bukan. Maka nanti akan dioperasi lagi dalam minggu ini juga, kerna suspek his liver ada sedikit masalah, tersumbat barangkali.
Hmm...hmm...I dunno how to write about this. Pesan M00se, this is not the time to be emotional about it. It's time to be strong. He needed our strength.
I just wish I can be lying sick on that hospital bed instead of Abah.
Teman2, tolong doain sama ya?

Isnin, September 13, 2004

Mal4ysia B0leh?

Can study continue STUDY
Can't study, work FACTORY
Cannot rely on CHARITY

Earn a little SALARY
Just enough 4 daily ROTI
Go work no WIRA but LRT.

Colleagues formerly FRIENDLY
Daily treated to KOPI
Now gradually get CRAZY
Behind me say I LAZY.

Boss has no SYMPATHY
Work always must HURRY
Say I not enough BUSY
Often ask me do OT
Midnight go back by TAXI
TAXI surcharge KILLING ME
Now i pokai and NO MORE MONEY

Borrow from chettia kena EXTRA FEE
Coz money is never FREE

Boy/girl-friend go STEADY
Serious, and then MARRY
Ceremony and PARTY
joker-friends give PANTY
No money sure no HONEY

10 months later be DADDY
Wife at GH birth a BABY

Monthly pay back RHB
Earn not enough FEEL GUILTY
Jump down suicide and MATI
No money 4 funeral how to BURY
Because MAL4YSIA B0L3H. SEMUA JADI

Ahad, September 12, 2004

Ern3st ke Er0ss? Hmm...ku tetap memilih DIA!!!

Dah lama tak update. Agak macam tak tahu nak update apa. I supposed the others would probably write about C0k3lat. Maka...
Hmm...Thanks to Ili for inviting me and Cin0t to join her at the Pc and interbiu. Kayak reporter beneran gitu aku n Cin asking questions. Harap2 soalan2 kami bernas la jugak ek! Kalo tak bernas, ampunilah kami...emang benar2 grogi!
Ern3st sangat fluent BM. Dengar dia bercakap and we were like, huh??! Biar betul?! Haha. Lebih kurang cam tu lah ekspresi kami. Katanya terlalu banyak menonton P.R4mlee. Adakah jika orang indo dgr kami berkata pun akan terkejut sebegitu juga? Dan alasan kami akankah berbunyi: Terlalu banyak nonton AADc? (taruk icon gosok dagu tuh di sini).
Konsert...tak ramai orang. Dan rupanya ramai juga yang masuk secara percuma. Aku diberitahu tadi oleh adik ku, kawan2 dia semua masuk free, menyelinap ikut kandang kude. Hmm...
Crowd happening. Terutama our part of the crowd...I think. Kalau tak pun anggap la aku perasan jek. Layan sampai tak hengat siap langgar2 vokalis kumpulan Pr3tty Ugl33 di sisi. Ampun bang!
Sound system...cam ok je? Ern3st sgt imut (I swear M00se sure dah hentak2 kepala ke dinding, tension asyik dengar aku sebut nama mamat neh! haha!), Kik4n sangat chantek.
To read more, read Fa1ry's laporan bergambar di sini
Lepas konser lepak dgn Ili, Sor, Cin, Kin, Naem, Rina and her bf di Rasta. Sesi mkn2 diikuti dgn sesi ngopi. Pulang ke rumah hampir jam 3. Kikin beranikan diri nelpon Ern3st. Ternyata menurutnya, flightnya jam 8! Pasti pagi2 sudah berangkat dari hotel. Tidur sebentar, jam 6 keluar dari rumah. Rupanya kalo personil C0k3lat yg lain, Erv1n, R0nny dan Edw1N (aku dah tahu which is which! yeye!) flight lagi awal, jam 7.30! Nasib baik sempat jumpa mereka walaupun sebentarrrrr aja. This 3 guys went back to B4ndung, while my dear Ern3st ama pacarnya ke Sing4pore, untuk jalan-jalan. Hmmmm...(bunyi cemburu yang ditahan). Ahaks. K1kan yang belum pulang pagi Ahad itu, she took a later flight. Entah la, mungkin kerna mahu shopping lagi barangkali? Atau coz her flight langsung ke J4karta. Tak bertanya pulak. Haha...tak tanya sbb K1kan wanita kah? :p Macam kurang berminat barangkali? Hahaha...standard la tuh!
Maka...selamat pulang ke tanah air mu wahai C0k3lat. Cepatan ke mari lagi ya, aku udah kangen! :)

Isnin, September 06, 2004

Convocation (4 Sept 2004)

Convo? Eventful. Successful. Wonderful.
Mak came with Abah. Together. Bagi aku, ini satu permulaan yang baik. Not that I want them back together. Cuma aku mahu semuanya berakhir dengan tenang. 7 tahun and finally, masa konvo aku. Alhamdulillah. Senang sikit nak buat majlis kenduri kendara. (kata Mak, bukan kata aku. Hahaha)

He came too. :)

Terima kasih buat Mak n Abah for all your support, Thanks for coming, thanks for the lilies, thanks to Auntie for the Teddy bear, Thanks to Shidah, Ika and Fai for a bouquet of flowers, Thanks to Nurul for another, Thanks to siblings for the various colored roses, Thanks to Aida and Faie untuk semut yang imut, Thanks to all yang sms, yang call, untuk ngucapin selamat.

Gambar masa ambil sijil, siap posing lagi. Haha...nanti aku cuci saiz yg lebih kecil k, then I'll scan it and put it here. Tapi puas hati lah walaupun stok posing 1 dalam sejuta gitu. For the mean time...some pics dah aku upload di pictures ku.
(pics are courtesy of Fairuz Diyana)

Jumaat, September 03, 2004

Misterius

Saya kah misterius?
Saya cume hendak meluah rasa.
Tapi cume nak orang terasa. Haha.
Tapi takpe. Sekarang dah bahagia. Sebab si bijaksana dah pergi settle kan the b1tch. Terima kasih bijaksana.
Kejap lagi dia nak datang.
Sekarang tiap2 malam dia datang.
Hahahaha.
Soalan Mak... "Anak P4s boleh ke kawen dengan Anak Umn0?" Ahakss. Belum tentu lagi kawen la Mak ooi! :D
Saya cuma merasa gembira bila dia ada. Itu saja.

Rabu, September 01, 2004

B.I.T.C.H

I am angry. I am not. Hm...well, yesterday when he told me I thought it was hillarious. But she wrote something, ugutan, I'd say...and I don't like it. Not at all.

Hey b1tch...
you go on spreading rumours, tapi bila dah ada yang nak kantoikan, siapa yang salah sekarang? Dan kau nak ugut aku? Eh helo. Grow up.

You have a problem with me, come settle it. Jangan libatkan dia. Or mungkin, ye kita patut libatkan dia. Let him decide siapa yang betul sekarang.

Benda kecil dah jadi besar.
Atau memang dari awal mulut kau tu yang tak boleh tutup?

Kenapa kau fikir kau hebat sangat? Bagi aku, kau tak ada makna. Dan kerna itu, aku tak akan pergi jumpa kau dan serang kau. Kerana dia juga. Dan kerana aku tak mahu jadi serendah-rendah kamu.

Owh, btw...

Pergi lah mampus.

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...