Rabu, September 01, 2004

B.I.T.C.H

I am angry. I am not. Hm...well, yesterday when he told me I thought it was hillarious. But she wrote something, ugutan, I'd say...and I don't like it. Not at all.

Hey b1tch...
you go on spreading rumours, tapi bila dah ada yang nak kantoikan, siapa yang salah sekarang? Dan kau nak ugut aku? Eh helo. Grow up.

You have a problem with me, come settle it. Jangan libatkan dia. Or mungkin, ye kita patut libatkan dia. Let him decide siapa yang betul sekarang.

Benda kecil dah jadi besar.
Atau memang dari awal mulut kau tu yang tak boleh tutup?

Kenapa kau fikir kau hebat sangat? Bagi aku, kau tak ada makna. Dan kerna itu, aku tak akan pergi jumpa kau dan serang kau. Kerana dia juga. Dan kerana aku tak mahu jadi serendah-rendah kamu.

Owh, btw...

Pergi lah mampus.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...