Ahad, September 12, 2004

Ern3st ke Er0ss? Hmm...ku tetap memilih DIA!!!

Dah lama tak update. Agak macam tak tahu nak update apa. I supposed the others would probably write about C0k3lat. Maka...
Hmm...Thanks to Ili for inviting me and Cin0t to join her at the Pc and interbiu. Kayak reporter beneran gitu aku n Cin asking questions. Harap2 soalan2 kami bernas la jugak ek! Kalo tak bernas, ampunilah kami...emang benar2 grogi!
Ern3st sangat fluent BM. Dengar dia bercakap and we were like, huh??! Biar betul?! Haha. Lebih kurang cam tu lah ekspresi kami. Katanya terlalu banyak menonton P.R4mlee. Adakah jika orang indo dgr kami berkata pun akan terkejut sebegitu juga? Dan alasan kami akankah berbunyi: Terlalu banyak nonton AADc? (taruk icon gosok dagu tuh di sini).
Konsert...tak ramai orang. Dan rupanya ramai juga yang masuk secara percuma. Aku diberitahu tadi oleh adik ku, kawan2 dia semua masuk free, menyelinap ikut kandang kude. Hmm...
Crowd happening. Terutama our part of the crowd...I think. Kalau tak pun anggap la aku perasan jek. Layan sampai tak hengat siap langgar2 vokalis kumpulan Pr3tty Ugl33 di sisi. Ampun bang!
Sound system...cam ok je? Ern3st sgt imut (I swear M00se sure dah hentak2 kepala ke dinding, tension asyik dengar aku sebut nama mamat neh! haha!), Kik4n sangat chantek.
To read more, read Fa1ry's laporan bergambar di sini
Lepas konser lepak dgn Ili, Sor, Cin, Kin, Naem, Rina and her bf di Rasta. Sesi mkn2 diikuti dgn sesi ngopi. Pulang ke rumah hampir jam 3. Kikin beranikan diri nelpon Ern3st. Ternyata menurutnya, flightnya jam 8! Pasti pagi2 sudah berangkat dari hotel. Tidur sebentar, jam 6 keluar dari rumah. Rupanya kalo personil C0k3lat yg lain, Erv1n, R0nny dan Edw1N (aku dah tahu which is which! yeye!) flight lagi awal, jam 7.30! Nasib baik sempat jumpa mereka walaupun sebentarrrrr aja. This 3 guys went back to B4ndung, while my dear Ern3st ama pacarnya ke Sing4pore, untuk jalan-jalan. Hmmmm...(bunyi cemburu yang ditahan). Ahaks. K1kan yang belum pulang pagi Ahad itu, she took a later flight. Entah la, mungkin kerna mahu shopping lagi barangkali? Atau coz her flight langsung ke J4karta. Tak bertanya pulak. Haha...tak tanya sbb K1kan wanita kah? :p Macam kurang berminat barangkali? Hahaha...standard la tuh!
Maka...selamat pulang ke tanah air mu wahai C0k3lat. Cepatan ke mari lagi ya, aku udah kangen! :)

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...