Jumaat, September 24, 2004

Kh4yaL4n Tingk4t T3rt!nggi

Received news from Dik4 PP:
"Hi Na!
Ngga, kita ngga bakalan ksana setelah idul fitri. Kita ksana MINGGU KEDUA di bulan puasa! Hehehe.. At least, itu yg aku tau. Tp mungkin jg diundur sampe setelah idul fitri. Kita bakalan promo album disana. Can't wait to see u guys in KL! Hehehe.."


Uhuk, uhuk...bulan pose??! And ya...he wrote "Hi Na!" Ahakss.

And then this...
"Yee.. Klo lebaran sih enakan di rumah lahh, bareng keluarga. Di KL tempat hiburannya pada tutup ga pas bulan puasa? Aku pengen jalan2 disana nih. Night clubnya buka ga?"

Owhh...carik tempat hiburan la pulak. Bulan puase plak tu!! Haha.
Soalan jahat nekmah: budak2 tu pose ke?
Jawapan jahat aku: Ntah. Keliru jugak nih!

Dan yang telah bikin aku pingsan tadi petang:
"Yep, u got it. Klo aku sih pengennya jln kemana2, mumpung sempet. Ada amusement parknya ga? U know, roller coaster, ghost house, etc. Trus aku jg pengen ke café2 yg ada live music. Mall juga oke. Pokoknya, every cool place yg seru2 deh! Would u be our guide?"

Uhuk...would I be ur guide?! Dem, sure I would!

Tapi jangan la datang bulan pose, bulan pose kalu, I'll guide you to mesjid putr4j4y4, yuk terawikh bareng! Ahaks.

p/s: aku dah berangan nak bawak diorg jalan-jalan...hahaha.

Owh btw, my Abah dah discharge from the ward on Thursday. Thanks semua yang sempat menjenguk, Thanks semua yang telah mendoakan. Jangan takut2 nak cakap dengan aku, I don't bite lorr!

Am preparing my CV. Abah wants to see it soon. Someone wants to employ me. Ahaks...only 1/2 ready, itupun cut and paste orang punya. Waiting for Anis to send in hers, coz hers would be very close to mine, since we've been together in the same classes since our 2nd year in Uniten. Owh well.

Gtg now, it's nearly 9 o'clock, tv2 gonna show cerita bersiri yang ada ZHM. Long time no see him.
Tv2 banyak muka dia lately. Check out '3T 3D4r4' everyday at 6.30p.m., 'Meng3j4r P3l4ng1' on saturdays and sundays at 9.30p.m., 'Rum4h itu rum4h k1t4' every friday at 9.00 p.m., (all these on tv2) and every wednesday at 3.30p.m., he hosts 'G3g4r' on Tv1. Huhu...Pendek kata, bukak je tv, nampak muka dia. :)

*Kangen Er0ss. Kangen Kh4yl1l4. Kangen ZHM*

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...