Ahad, September 26, 2004

Read Ili's blog for review on Ae. Memang nightmare. Aku masih tak mampu dengar nama N4ssi3r W4h4b tanpa terasa nak gelak guling2. So there.

Luckily, met Sak and Dam tadi. Terubat gak hati. Alangkah damainya melihat mereka solat jemaah. Terasa cam nak pinang je diorg jadi anak menantu. Haha. Or...jadi laki? Opps *Sorry Naem*.

On the way to KLIA, I received an SMS from Atuk.He wants me to be Abah's place by 4. To meet Tan Sri. Siap tulis "It's an ORDER". Jadi agak sakit hati. Tak boleh ke cakap baik-baik, aku pasti akan menurut. Tension. Jadinya sepanjang jalan pulang aku mengomel2. Sorry lah cinot, ko memang malang kena dgr omelan aku. Ahakss.

Anyway, got home just in time before Tan Sri arrived. Siap aku yang bukakan pintu. Owh kalau lah dia ada anak teruna, dah lama dah aku test power. Coz he's only like what, the richest Malay man in Malaysia. And he was really nice too. Aku cam cube kontrol menganga tengok dia macam orang bodoh. Even at 53 he still cuts a striking figure, apatah lagi masa muda mudi dulu. Owh, sangat la best.

I think Abah wants me to work with Tan Sri. I don't mind. I'm a big fan of him already.

*arghh...lupe nak suruh sak kirim salam sayang pada er0ss ku. kangen...*

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...