Ahad, Oktober 31, 2004

Hey I'm Tweety too!!

You are Tweety!
You are cute, and everyone loves you.
You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of backstabbers, and you are worry free.


Sama lah kita, Syu.

Abah's soooo happy with me starting work next week. Started giving me pens (nice ones too!!), a calculator, a beg, and a note book. But I still have no idea on what to wear on my first day. Everyone else in the company wears uniform. So I don't want to wear something that totally stands out and screams "Aku orang baru, come and buli me". No. Tapi tak nak jugak selekeh sangat. Adeh. And I need a good shoes too. Yang tak ada heels coz going to the office would require me to panjat2 bukit sedikit. The other day I did it with my heels on di hari hujan lebat. Not a pretty sight, I tell you.

Monday is not a working day. Sngor holiday. Last day for me to get a decent shoes. Ya Allah, tolonglah tunjukkan aku kasut yang benar!

Baju raya dah siap. Well, some of it. Walaupun this year I actually have no cuti raya sebab baru mula bekerja but, baju baru tetap baju baru. Semangat kena ada. Anyway, do you guys still want me to do a rumah terbuka tahun ini? Hahaha...siap bley tanya.

Tweety bird wants to sleep now.

p/s: ak0, if you're reading this, sorry i pushed you jatuh kerusi the other day. love you so strong still. :)

Rabu, Oktober 27, 2004

Kamu

You're cute when you're stressed out. Very cute when you look geli-geli at roaches. Yeah okay fine, pengalaman lalu bikin anda fobia. But still, cute. And you're just simply adorable mangadu nasib tentang result exam kamu.
Hey, I was just a student yang sudah cukup bersyukur dengan apa pun results yang diberi seadanya asalkan tak fail. That's just me. But dun go telling my future boss aku seorang yang tak bercita-cita tinggi pulak. Malas nak pening kepala je, itu saja.
Anyway congrats.
Okay lah tu!!!
Thru my tracker kan, I found out ada orang yang came to my blog by searching in yahoo typing this 2 words...

"f4rina b0doh"

I sure hope he/she doesn't mean me.

Tapi kalau ya?

Hmm...peliknya.

When 5 becomes 4...

"Ant0n W1d14st4nto secara resmi mulai tanggal 18 Oktober 2004 telah mengundurkan diri dari jabatannya sebagai drummer Sh3ila 0n 7. Untuk sementara waktu dan akan seterusnya, posisi drummer Sh3ila 0n 7 akan diisi oleh seorang additional player yang saat ini tengah diaudisi. Jadi mulai sekarang anggota resmi Sh3il4 0n 7 hanya terdiri dari empat orang saja: Ad4m M. Sub4rk4h, Akhd1y4t Dut4 M0djo, Er0$$ C4ndra dan S4kti4 Ar1 S3n0. Meskipun 4nt0n telah mengundurkan diri dari S07, namun keempat personil yang lain (Ad4m, Dut4, Er0ss & S4kti) tetap berkeyakinan untuk terus berkarya di Sh3ila 0n 7. Dan S07 tetap akan terus ada buat Sh3ilaG4nk semuanya..."

S07 tanpa Ant0n. Cemana ek rasanya? Dari mula I knew them there was always 5 of them. Now only 4...

Nasib baik bukan Er0$$ yang keluar. Silap2 aku berkabung.

Best of luck for you, Ton! Kamu tetap kis4h kl4sik untuk m4s4 d3p4n aku.

"Malam ini So7 sedang melakukan proses audisi terhadap drummer baru. Nantinya bila terpilih drummer ini hanya berstatus sebagai additional player saja, bukan sebagai anggota tetap Sheila on 7."
Sob...sob...

Eh...tapi..??

Kabar pengunduran diri Ant0n dari s07
ternyata tidak sepenuhnya benar. Drummer
bernama panjang Ant0n Widi4st4nto itu
mengaku
bukan mengundurkan diri, melainkan dipecat.

"Aku menolak kalau dibilang mengundurkan
diri.
Yang benar aku dikeluarkan," tutur Ant0n pada
detikcom, Selasa (26/10/2004).

Anton pun menjelaskan kronologis
dikeluarkannya
ia dari grup asal Yogy4karta itu. Tanggal 8
Oktober 2004 lalu, Ant0n dan keempat
temannya,
Er0ss, Dut4, S4kti dan Ad4m, mengakhiri
rangkaian tur "Pej4nt4n T4ngguh" mereka.

Selesai tur tersebut, Ant0n pun pergi ke
Mal4ysia
selama dua hari. Sepulangnya dari Mal4ysia,
Ant0n mengaku dirinya jatuh sakit selama
beberapa hari. Setelah sembuh, tepatnya pada
18 Oktober, tiba-tiba Ant0n dihubungi dan
diminta
datang ke kantor manajemen s07.

"Begitu sampai, aku langsung disodori surat
pengunduran diri dan pulpen. Di sana cuma
ada
Ad4m dan Mas Ant0n manager. Adam katanya
mewakili teman-teman yang lain yang minta aku
mundur dari Sh3il4. Sedangkan Mas Ant0n
katanya netral, tidak memihak siapa-siapa. Jujur
saja aku kaget, nggak nyangka sama sekali.
Kita
kan baru pulang tur dan waktu itu semuanya
kelihatan baik-baik saja," ungkap Ant0n.

"Aku sempat tanya ke Ad4m, kok bisa seperti
ini? Alasan sebenarnya apa? Tapi
pertanyaanku
dijawab dengan cara yang aku nggak bisa
ngerti.
Ad4m mengeluarkan alasan yang banyak sekali
dan semuanya menurutku nggak masuk akal.
Katanya waktu rekaman album yang lalu tempo
yang aku mainkan lari. Aku juga dibilang nggak
bisa dikritik. Kalau orang seperti aku dibilang
nggak bisa dikritik, satu orang lagi yang
memang
benar-benar nggak bisa dikritik itu mereka
sebut
apa? Tapi aku nggak mau nyebut nama," ujar
Ant0n.

Menurut Ant0n, semua alasan yang dikeluarkan
Adam mewakili teman-temannya terlalu dibuat-
buat. Meskipun demikian, Ant0n mengaku tak
mau mempermasalahkan hal itu. Jika keempat
sahabatnya di s07 memang sudah tak
mau dirinya menjadi bagian grup musik itu lagi,
maka Ant0n menerimanya dengan lapang
dada.

"Kalau mereka sudah nggak mau aku ada di
Sh3ila lagi, aku harus terima. Sedih sih sedih
sekali. Jujur saja, aku down. Tapi kalau aku
maksa, mungkin jadinya malah nggak baik. Aku
nggak mau Sh3ila jadi hancur. Aku sayang
sama
mereka dan sampai sekarang pun masih. Aku
juga bangga pernah jadi bagian dari mereka
dan
pernah kerja bareng mereka," tambah Ant0n.

Sekeluarnya dari s07, pria kelahiran 30
Januari 1979 itu mengaku masih belum punya
banyak rencana. Saat ini, ia hanya menjalankan
rencana lamanya yang sempat tertunda,
membangun studio musik.

"Jujur saja, aku masih bingung. Tapi life must
go
on. Sementara, aku hanya menjalankan
rencana
lamaku membangun studio. Selain itu, aku
masih
belum tahu. Tapi yang pasti, aku masih akan
berhubungan dengan dunia musik. Tuhan
sudah
kasih aku talent di bidang ini, karena itu aku
harus
mempergunakannya. Kalau misalnya bukan
dengan bergabung di band, aku bisa buka
studio
atau jual alat-alat musik. Pokoknya sekarang
kurang-kurangi belanja supaya setidaknya
tagihan telepon dan listrik bisa tetap terbayar,"
papar Ant0n.

Anton juga menambahkan, selepas keluar dari
s07, hubungannya dengan Er0ss,
Ad4m,
S4kti dan Dut4 masih terus baik. "Kita hanya
nggak sama-sama di band. Tapi kita masih
sahabat. Mereka aku sudah anggap sebagai
adik-adikku. Sampai semalam aku juga masih
berhubungan dengan mereka. Aku telepon dan
SMS Er0ss dan Ad4m tentang amplifier yang
cocok untuk di studio."


PULAKKK??!!

Ahad, Oktober 24, 2004

Sometimes I feel like I need to break away. From people, from life, from reality. Sometimes I just need some space. Sometimes I just need to be alone.

And if I don't feel like telling you why, does that make me a jerk?

Open up a dictionary. Find the word 'privacy'.

Or maybe you'd understand this instead... "mind your own business."

Khamis, Oktober 21, 2004

Working Lady

Mulai 1 november 2004, akan rasmilah saya sebagai seorang minah kilang, kerna saya akan mulai bekerja di kilang CSR Sdn. Bhd., that's C3ntr4l Sug4r R3fin3ri3s dlm bahagian account Percaya tak, aku tak sure title of my post! haha. Tapi itu bakal di taken care of, jap lagi kena gi opis amik offer letter.
Boss kata kalau dah confirm, tiap2 bulan dapat gula free. Ahaksss...

Tapi kena kurangkan gula dalam makanan, tambahkan manis dalam senyuman.

Wokeh, chalo!

Sabtu, Oktober 16, 2004

Majok? Eii...senget!!!

Past 2 days been playing games of 'tak ada apa-apa lah!!' with him. I dropped hints that something's wrong and he cracks his head trying to figure out what. Quite cute, I'd say. Especially since nothing is wrong and he wouldn't take 'credit abis la' as the reason for my silence. Although, that is really the reason.
And he still makes me laugh even when I'm annoyed. Good boy.
And no, saya bukan kaki merajok. Apa barang merajokkkkk!!!

Dasar budak senget.

Jumaat, Oktober 15, 2004

Dear anda...

Makan je rokok tu untuk sahur. InsyaAllah tak teringin dah. Amacam?

Hahaha, kejam kah saya?

Bile nak berbuke sama nih? :)

5 makanan zaman SSP yg paling saya rindu

5. nasi ayam
4. roti canai
3. ayam karbon
2. nasi lemak
1. sambal udang!!!

Ramadhan

Datang lagi. Time2 macam ni memang teringat zaman SSP. Pagi sahur ramai2, then petang ada Tadarrus. Kenangan masa Tadarrus, as junior, kena partner2 dengan senior. Kadang2 partner dengan rakan sebaya. Masa ni lah bermacam gelagat tidor boleh dipelajari. Paling femes: Tarik tudung kebawah sikit, tangan tunjuk ke satu ayat, then...tidor. Kengkonon kalau sekali pandang, macam kita khusyuk baca. Macam la tak nampak kepala sengguk2. Hahaha. Tapi paling kelakar dengar cerita orang escape Tadarrus. (no names mentioned). Ahakss...
Berbuka...wooo, best best. Dah la mak abah aku selalu merasa aku deprieved of food agaknya, kerap sangat diorg hantar makanan dari bazaar. Especially masa Form 4, lepas 1 day call Abah, ngadu2 aku teringin minum air tebu. Since then, everyday he sent food and drinks. Kadang2 mak pun hantar. Pernah 1 day, Mak, Abah, Auntie, Atuk pun hantar food! Memang bersedekah dengan meja2 sebelah la jawabnya. Banyak gile food!!!
Then Tarawikh. Masa sekolah je lah aku rajin...dah kat rumah ni, liat je nak pergi. Rindu masa2 tu.
Tu belum citer Qiamullail.

Huwaaaa!!! Nak balik zaman sekolah!!!

Apa-apapun,

Selamat berpuasa ya semua!!! Selamat Menyambut Kedatangan Ramadhan sekali lagi!

*siapa terasa nak belanja aku berbuka, jangan malu segan, ajak jek! :)*

Kenalkah anda (Part 2)

Adapun kiranya, saya menarik diri dari operasi mengayat pak dosen di bawah. kerana dia bilang "kau pun dah macam adik aku je". demit. adik??! adik je?? demit. haaa...ye lah. sape nak jadi kakak ipar aku woi??!

Suke lah tu, Shamam! ahaha.

*pen1ng*

Pak Dosen berkongsi pengalaman dengan saya. Saya duduk, reflect balik dengan masalah diri sendiri. Tak pasti sama ada ia buat kepala saya lebih ringan atau lebih berat. Rasanya membuat saya banyak sangat pikir. Mungkin terlalu banyak. Terlebih banyak. Terlalu berfikir membuat saya malas memikirkannya. I'm sure bukan saya seorang yang pernah menghadapi fenomena ini.

Sebab malas berfikir, akhirnya saya malas nak layan.

Sampai akhirnya saya menyedari, si dia knows me better than I realized. Membuatkan segala yang saya fikirkan semua jadi tunggang terbalik. Tau pulak dia ada yang saya rahsiakan. Hmm...

Biar je lah jadi r4h4sia hati.

Rabu, Oktober 13, 2004

Kenalkah anda...



kenalkah anda kepada jejaka ini?

yaaaa...it's my favourite pak dosen!

found it on r4in's website, a tribute to his close friends.

segaknya dia! cam model gitu!!

owh...siapa yang mahu, aku agent dia k. Siapa nak hantar application, meh bagi kat aku. 10% komisen utk aku ya! Ahakss...

(korang tak mahu kalu, meh aku je yg sapu. twang, twang, twang...)

Isnin, Oktober 11, 2004

My car, my baby

Every one should be veryyyy proud of me.

For I, have cleaned my car. Finally. Hahaha.

Many good things happen to people who clean their cars. Remember Lissa, she found a huge diamond ring, probably belong to the wannabe cd-snatcher. And me, I found my diamond bracelet back! Wehhuuuu!!!
Have no idea how come I didn't see it there before. Anyway, kena baiki sikit, it's broken but at least I have it back.

Anyway, as I was wiping the interior of my car with damp cloth, I felt like I was falling in love. With the car. Seriously. Ahakks...

Anyway, we cooked laksa srwk arinih at home. Nyum nyum...sangat kenyang. But we're still hungry for lurvveeee...aren't we, kekure? Hahaha. Perhaps somebody will get lucky tonight. :p

Amenda lah aku merepek kerepek ni.

Ayuuuuuu.........

Last night, went jalan2 cari makan in bangsar with rest of the ak0 clan. Well most of us, at least. There's moi, kekure, hamtaro, bear and of course ak0, with 2 additional members, izan and fairuz. Had a very muhibbah dinner sitting by the roadside, sharing food from the same plates. Brought back a lot of memories, from my primary school days, when we'd be sharing lunches from canteen or yang dibawa dari rumah before playing teng2 or batu seremban diwaktu rehat, from my ssp days, owh...ssp days memang so full of makan! Sangat banyak memories of FOOD!
Then uni10 days...especially during this one seminar, Aida, Faie, Anis and I...shared food with Wong, Arul and Rudran. Perfect picture of M4laysi4 muhibbah.
Dan hidup saya sebagai seorang stalker...sheilaganks, walaupon i miss er0ss, miss y'all lebeyh lagi. :)
After bangsar, hang out at lyna's place, sambung pesta makan2 sambil tonton dvd. Wr0ng turn, cerita pasal orang makan orang. Kenapalah orang handsome mesti dimatikan dulu. Spoil la.
Planned to kidnap him after sending Nana and Kekure back, tapi macam rasa tak larat. So i didn't. Dah balik rumah rasa menyesal pulak tak kidnap since both of us have difficulty to fall asleep last night, might as well went out for a drink. Anyway, me tidur dulu...until...
He called about 4 a.m, me? was fast asleep. He just wanted me to listen to a song. Well, a song he sang. Check out this entry's title and you'll know what song. Auuww...schweet nya! Ahaks. Dan seperti saya janjikan, saya enggan taruk ayat geli2 lagi dalam blog ini. Maka akan saya hentikan entry ini di sini. Hahaha.

Have a good day, people.

*Shamam, Memel...lama tak dengar cerita kamu.

*Tahun ini ada plan lagi ke bukak pose di hotel? Lemme know. I still hold the card. Nyeh Nyeh.

Got this from an email, just wanted to share it with y'all...
Classic Definitions & Cool Meanings:
1. Cigarette : A pinch of tobacco rolled in paper with fire at one end & a fool at the other.
2. Love affairs : Something like cricket where one-day internationals are more popular than a five day test.
3. Marriage : It's an agreement in which a man loses his bachelor degree and a woman gains her master
4. Divorce : Future tense of marriage
5. Lecture : An art of transferring information from the notes of the lecturer to the notes of the students without passing through "the minds of either".
6. Conference : The confusion of one man multiplied by the number present.
7. Compromise : The art of dividing a cake in such a way that everybody believes he got the biggest piece.
8. Tears : The hydraulic force by which masculine will-power is defeated by feminine water-power ...
9. Dictionary : A place where divorce comes before marriage.
10. Conference Room : A place where everybody talks, nobody listens & everybody disagrees later on.
11. Ecstasy : A feeling when you feel you are going to feel a feeling you have never felt before.
12. Classic : A book which people praise, but do not read.
13. Smile : A curve that can set a lot of things straight.
14. Office : A place where you can relax after your strenuous home life.
15. Yawn : The only time some married men ever get to open their mouth.
16. Etc. : A sign to make others believe that you know more than you actually do.
17. Committee: Individuals who can do nothing individually and sitto decide that nothing can be done together.
18. Experience : The name men give to their mistakes.
19. Atom Bomb: An invention to end all inventions.
20. Philosopher : A fool who torments himself during life, to be spoken of when dead.
21. Diplomat : A person who tells you to go to hell in such a way that you actually look forward to the trip.
22. Opportunist : A person who starts taking bath if he accidentally falls into a river.
23. Optimist : A person who while falling from Eiffel Tower says in midway "See I am not injured yet."
24. Pessimist :- A person who says that O is the last letter in ZERO, Instead of the first letter in word OPPORTUNITY.
25. Miser : A person who lives poor so that he can die rich.
26. Father : A banker provided by nature.
27. Criminal : A guy no different from the rest... except that he got caught.
28. Boss : Someone who is early when you are late and late when you are early.
29. Politician : One who shakes your hand before elections and your Confidence after.
30. Doctor : A person who kills your ills by pills, and kills you with his bills.
31. Computer Engineer : One who gets paid for reading such mails......

Sabtu, Oktober 09, 2004

what do you do lately

got this from ili's blog. felt so bored, maka saya pun mengisikan nya. Although I have a feeling I did this survey before. Anyway...

LAST PERSON WHO
x. Slept in your bed: me
x. Saw you cry: Abah
x. You shared a drink with: Kekure (limau ais tuh memang masam nak membunuh)
x. You went to the mall with: kekure and hamster
x. Yelled at you: can't remember. or maybe tak pernah ada. Ntah.
x. Send you an e-mail: my aunt, Mak Naz

YOU EVER
x. Said "I Love You" and meant it: yeah. to him.
x. Gotten in fight with ur pet : erm. not really.
x. Been to California : no
x. Been to China : no
x. Been to London : no
x. Danced naked : all the time--->ili, you answered this and I like to leave it there. haha. same here, same here.
x. Dreamed something really crazy : depends on what is considered really crazy. in my opinion...i have
x. Wished you were the opposite sex : no
x. Had imaginary friends : yes!
x. Do you have a crush on someone : for sure!
x. What book are you reading now : just finished 'Aku' by sjumandjaya.
x. Worst feeling in the world : uncertainty--->again, i agree, ili.
x. Future son's name : Er0ss? heheh.
x. Do you sleep with a stuffed animal: yeh
x. What's under your bed : dust
x. Siblings : 9
x. Location : petaling jaya, kelana jaya, bukit damansara, shah alam, subang jaya, bangi. ikut mood.
x. College plans : belum ada idea yg pasti
x. Piercings/tattoos : piercings yes. tattoos no.
x. Do you do drugs : no.
x. Do you drink : no
x. Who are your close frens? : ramai banget
x. What are you most scared of : Allah
x. Where do you want to get married : masjid. hehehe
x. Who do you really hate : astrid. for hurting er0ss. poor er0ss... :(
x. Do you like being around people : wht sort of ppl?
x. Are you for world peace : Yeah. mak aih soalan beauty pagent.
x. Have you ever liked someone you had no chance with : hell yeah!
x. Do you have a "type" of person you always go after : not really.
x. Are you lonely right now : no
x. Song that stuck in your head a lot : right now...'k4u p3rgi ju4' by SD and Sy4z. Bias nya aku!! haha.
x. Do you want to get married : yes
x. Do you want kids : yes

FAVORITE
x. Room in house : my room
x. Band(s) : S07, p3t3rp4n, d3w4, p4di, potret. Owh...dan SD. :)
x. Color : Black and red.
x. Perfume or cologne : perfume
x. Season : summer

IN THE LAST 48 HOURS, HAVE YOU....
x. Cried : no
x. Bought something : surprisingly, no
x. Gotten sick : no
x. Met someone new : erm. yeah.
x. Missed someone: helll yeah!
x. Hugged someone : yes
x. Who sent this to you? : got it from ili
x. Say something about this person : ridiculously ili. hehhehee.

Ngopi

Yuk ngopi yuk!!!

Tapi kapan?

Call me!!!

Kangen semuanya!!!

T4k T4han L4gi...

Dol moved to a new rumah sewa. His previous rumah sewa is like a couple bunny hoops away from his fiancee's crib. Now...
It's exactly behind her place. Dapur mengadap dapur. Shessh. Tah pape. He says it motivates him to cuci baju, sidai baju (especially suar2 ketot), dan paling penting, menjana minat dia utk menadah pinggan ke rumah belakang.
Owh. Dan menskodeng juga.
Nak ajak dating pun, main laung jek. Tu pun he has plans to buy walkie talkie. Told him to get 2 tin susu and 1 long piece of string instead. Lagi hemat. In fact aku dah cadangkan dia ketuk botol je. Baru lah s.s4msud1n gitu! Ahaks.
Bila dia cerita, dalam otak aku flash adegan2 filem zaman p.r4ml33, zaman dolu2, zaman 80-an...zaman2 gituan la. Old skool pics. Cam...comel ke poyo kah ek? Hahaha.
Tak lama lagi nampaknya budak2 ni, nak kena tempah baju baru kot aku. Hahaha (aku terlebih semangat, harap maklum).

Khamis, Oktober 07, 2004

Ngomong? Owh bisa dong!!!

S4mmy and Sh4ndy was in town last weekend to promo the vcd of Eiff3l. Heard them on red. S4mmy sounds hmm...like him. I'm sure you know. Macam...erk sikit. If he's my bf I'd probably ask him to smile sahaja. Bukak mulut sahaja rasa...erk. Erm. Silence is golden. Haha.
Then Kekure called on Monday asking whether I want his auto. He's in Midveli! Dem, I was in a changing room in OU (shoping, shoping) and I didn't bring my own car so I can't rush off to see him in the flesh. Anyway, I talked to him. Once you ignored the voice, it's actually very pleasant talking to him. Very friendly!

moi: Pulangnya kapan, s4mmy?
him: ntar sore. ikut? hehe
moi: owh mau dong! jam berapa?
him: err...er..5 setengah...setengah 5...errr... (he has problem membezakan konsep indon setengah 5 dan konsep melayu 4 setengah. maka...)
moi: setengah 5 atau sentengah 6 nih?
him: setengah 5. eh...emang kamu bisa ngomong bahasa indonesia ya??
moi: bisa dong... :)
him: orang indonesia?
moi: owh, bukan! cuman sering aja kalo nongkrong bareng teman2, ngobrol2 bahasa indonesia.

ya dan seterusnya kami membincangkan kasut basket. his favourite topic I think.

So, eiffel...am I in love...not really.

But I think he's cute! Those arms...owhh.

Selasa, went to Klcc, nak jumpa Kekure and Hamster. Tengah2 eskalator naik, nampak seorang wanita cantik nak turun. Eh...tu macam. Eh...ye kah. Maka aku jadi stalker. It's...it's...

Di4n S4strow4rdoyo!!!

Waduh, waduh! Cun gilek.
Had to wait outside of T0pshop for almost an hour dalam usaha nak stalk dia. I was still not sure if it is really her. Apa bikin kat kl. Sorang-sorang pulak tu.

Rupanya dia:
1. memang di4n
2. datang libur
3. sama famili
4. pulang keesokan hari
5. nginap di Ascott
6. shopping tak hengat2 punya. Price tag pun tak pandang. I wish I can afford doing that.

And she's owh so pretty.

Ak0 called while we were stalking her. So after Klcc, pergi shah alam pule stalk him. Shah alam-desa petaling-shironji kempo-setapak. Setapak got nasi lemak yg sangat sedap. Thanks Ak0! I love you so strong! Hehehehe.

Smlm ke Desa Petaling lagi. Terima kasih cik lyna, terima kasih encik Ak0. Udah pinjamin pc nya. Mwahs mwahs!!

Maka itu lah kehidupan saya.

Silent is golden?

I have silent readers, rupanya. All blogs should have silent readers. Thank you for reading. And I quote Cinot... "it really is the best way to communicate anyway. u write & everyone reads. so much better than retelling the same stories to more than 1 person." unquote.
However, there's a group of people whom I don't expect would read this blog but are reading it. Has taken a lot of precautions to keep them away. God knows how long they have found out about this. And they made cute, smart remarks about the stuffs I wrote too. Only not to me. To the other people I wrote about. Some other people I wrote about don't even come to read this blog. So they do not know what exactly I wrote but assumed it's very...umph...revealing.
I think there's nothing wrong with the things I wrote. I don't write my secrets. But then, rupanya some people around me would rather have me not write about them. They are not comfortable with people knowing what-when-where so on so forth, about the things they did with me. Okay, I respect that.
Will have to be extra, extra, extra careful about what I write kah? So that I will not offend anyone?
Or maybe people reading this blog has to be extra, extra, extra open minded...accept the fact that it's MY blog so keep your comments for me? There's that tagboard there by the way, if you guys didn't notice. And if there's anything yang kamu2 tak mengerti, ask. Don't make assumptions.
Or the people I wrote about should be extra, extra, extra understanding that I do not meant to offend them, and I keep that in mind everytime, and I really have the right to write, you know.

Should I move again?

It's so tiring.

Alamat blog ni kan jomcakap. Cakap la apa korang nak cakap. Cakap la dengan saya. Di sini.

Boleh tak?

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...